2015.01.04. 22:40 | Szerző: -Ani-

Tegnapelőtt már friss matricatulajdonosként robogtunk Szombathelyre. :-(
Szomorú, hogy egyre több dologgal szembesül az ember, ami ezt az országot kényelmetlenné, mondhatni élhetetlenné teszi. Így van ez most a matricával is, sajnos ez megint haszontalan teher az állampolgároknak, mert az utóbbi évek tapasztalatai szerint, az állam ezt az összeget sem arra fogja fordítani, amire tényleg kéne.


A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr137042505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megvalósító Macska · http://megvalositas.blog.hu/ 2015.01.10. 08:01:10

Van, akinek jobb lesz ez a matrica rendszer, pl a Barátom olcsóbban tud többször lerobogni a nyaralójukhoz - már kérdés persze, hogy fog-e.

Viszont nekünk nagyon nem jön jól. A kerület itt van az M0 mellett. Anyuhoz és Szentendrére is a nulláson a legkönnyebb és leggyorsabb. Így mindenképp fizetünk a nullás használatáért.

Más ismerősök a négyes úttal vannak így, azon járnak dolgozni, mától azért is fizetniük kell.

Tény, hogy egy megyén belül ez nem nagy összeg, csak hát az elvek: hogy egyrészt elkerülő utat tettek fizetőssé, meg nem autópályát fizetőssé, meg amilyen hirtelen és összecsapva vezették ezt be, hogy sehol egy tábla, hibás az információs térkép, alig kapható 1-2 helyen matrica, ahol meg kapható, ott sorok kígyóznak, stb-stb...
süti beállítások módosítása