2014.09.13. 07:00 | Szerző: -Ani-

A közösségi portálokon manapság rengeteg „okosságot” osztanak meg barátaink, ismerőseink. Néha már-már túlzás, tolakodó, sőt, idegesítő is tud lenni. Az utóbbi időben „kering” egy kép, mindig valaki megosztja, erről szeretnék néhány szót szólni….
Vannak molett, duci, és kövér hölgyek…. Minden elismerésem annak a nőnek, aki beismeri, hogy szereti a fincsi és hizlaló kajákat, aki elfogadja magát olyannak amilyen, van önkritikája, és szereti úgy a testét, ahogy van! Magyarul mondva, jól érzi magát a bőrében. Van a baráti körömben néhány ilyen jó kedélyű, fantasztikus „kisugárzású” duci hölgyemény, akik ráadásul még kellemes társasági emberek is. Ők nem tesznek fel a netre, és nem osztanak meg efféle „bölcsességekkel” teleírt képeket a közösségi oldalakon, mert nincs rá szükségük!
Akkor ki az, aki?......
Általában az, aki képtelen kibékülni azzal a testtel, amit önmagának köszönhet, és ha már így alakult, elhízott, nem fogadja el, viszont a fogyás érdekében sem tesz semmit. Könnyebb „varázslatos példabeszédek” mögé bújni, magyarázkodni velük (a sok hülyének), hogy ez az élet rendje, ez a normális, és hú, hű, annyira jó ilyennek lenni…
Általában ezeken a képeken gusztusos, molett, szerintem modell hölgyek szerepelnek, formásan telt testtel, és amihez a képeket felrakó nőknek még véletlenül sincsen közük. Fárasztó, képmutató….

ducijuci.jpg
Igen, erről a képről beszéltem! Nem ebben a súlycsoportban "játszanak" a megosztók.... Hátha még láttátok volna a kép melletti hozzászólásokat! Elolvastam néhányat.... pl. egy "Szörnyella" azt írta: "Csak sajnos ezt nem tudják a férfiak!" (hát anyukám ezt el is hiszem, csak rád kell nézni!)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr796693507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása