2013.12.14. 19:56 | Szerző: -Ani-

Megvettük a karácsonyfát nagyon szép, "sima karácsonyfa"... na jó.. lucfenyő, :) hétfőn haza is hozzák. Tavaly normand fenyőnk volt, idén olyan ára van, hogy szerintem ez már őrület. Végül is őrület maga a fák kivágása, de például amekkora nekünk kell az minimum tízezer forint, hát azért az már.....
Hazafelé arról beszélgettünk, hogy idén vajon fehér lesz-e a karácsony, vagy megint januárban fog esni.....mert ha nem esik, akkor nekiállok és ezt fogom tenni..... ;)

erik-johansson-fotomanipulaciok-01.jpg
"Erik Johansson svéd fotóművész, aki kedvenc hobbija mellett igen komoly Photoshop artistává is ki képezte magát. Erik gyermekkorát szinte teljes egészében a rajzolás töltötte ki, melyben nagy szerepet játszott valószínűleg az, hogy nagymamája festőművészként tengette mindennapjait. 15 éves korában kapta kézhez az első digitális fényképezőgépét, ami egy teljesen új világot nyitott meg számára. A kettő ötvözetéből jött az ötlet, hogy egy teljesen reális álomvilágot keltsen életre a fotóin, a valóság és a fantázia tökéletes vegyítésével."
És nagyon jók! A googleban sok szuper képet láthattok tőle. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr275692838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása