2013.10.29. 07:00 | Szerző: -Ani-

Szombaton már negyedszer jártunk Apcival a Természetgyógyászati Klinikán, Szombathelyen. El sem tudom mondani mennyire jó érzés újra derékfájás és ízületi nyavalyák nélkül létezni! Csodákat művel velünk gyógyító masszázzsal, minden alkalommal a "csontok, csigolyák helyrerakásával", tanácsaival Péter, a tibeti tanár. Legutóbb én lávaköves masszírozást kaptam, fantasztikus mennyire jól éreztem magam utána..... és azóta is. :) Kezdem visszanyerni a hajlékonyságomat, egészségemet, és ezáltal a jókedvemet. Nemsokára a "végére érünk", de nem fogunk még egyszer "szerkezetünk" eme csapdájába esni, nem várjuk meg a bajt, anélkül is elmegyünk majd néha. Hiányozni fognak ezek a gyógyító szombatok...
Jógázni szeptember eleje óta járok, már itthon is végzem a gyakorlatokat, segít az őszi depresszív hangulat legyőzésében, szép lassan haladok az életmód, ezzel együtt egy kicsit egészségesebb életszemlélet váltásban. Életszemlélet váltás alatt értem.... azt, ami az agyamban játszódik le, erre most nem akarok kitérni, de röviden, azt hiszem elérkezett az ideje, hogy véglegesen kikapcsoljam az agyamban a felesleges megfelelni akarás, és néha kis időre a tolerancia "modemet" is. Talán képes leszek egyszer saját érdekemben használni a - nem érek rá - nem - nincs kedvem - nem akarom - nem érdekel kifejezéseket. Azt hiszem sokan vagyunk ezzel így. A bennünk lévő konfliktusok megbetegítenek, senki nem oldhatja meg helyettünk... "Aki nem hajlandó a konfliktusait megoldani, az megfog dögleni."

tépj.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr905603861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katici 2013.10.29. 09:04:41

Igen, sokan vagyunk ezzel így, én is azt hiszem.
Téptem egyet, köszönöm :)
süti beállítások módosítása