2013.10.28. 22:09 | Szerző: -Ani-

Októberi macskuszhelyzet...
Nagyot nőttek a cicáim, most már remélem nem kell féltenem őket a fagyos téltől. Egész nap élvezik a hatalmas kertben való barangolást, tényleg csak etetéskor jönnek elő. Dehogy jönnek, vágtáznak!

döncék8.jpg

Mint minden macskusz, ők is roppantul kedvelik a dobozokat, egy ilyenbe párnát tettem a padra, és ott sziesztáznak általában ebéd után.

döncék1.jpg
Lencsevégre kaptam.... Tóni sem bírt magával, amikor meglátta így őket. :)

döncék2.jpg
Vajon most is sajtófotó készül? :)


döncék3.jpg
Lonci felfedező úton....


döncék4.jpg
aztán a fáról nézi ahogy....


döncék5.jpg
Dönci közeledik feléje, majd ketten csüngtek a vékony kis bodzafán.


döncék6.jpg
Mindennapi fő program, hogy ők a kerítés tetején lustiznak, alattuk Bandi kitartóan figyeli őket, és ha lemásznak onnan, egy kis szeretetteljes hajkurászás, macskaterelés lesz a vége..... egy jó pulinak birka híján ez is megteszi. Amíg a kismacskák "kirándulnak" és Bandi véletlen otthagyta a tányérjukat, Frici öcsi gondoskodik a tányérok tisztaságáról. :)


döncék7.jpg
Gyönyörű szép a kertünk a fáradt, őszi napsütésben. Jó kint lenni, fotózni cicát, kutyát, sárga és vörös leveleket...


kert.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr175603777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása