2013.10.01. 07:00 | Szerző: -Ani-

Cicuskáim szépen növekednek, bár Anyáéi szerintem sokkal szebbek. Egy alomból valók, ráadásul két hétig én etettem azokat is, mégis nagyobbaknak látom őket. Kicsit aggódom, hogy mi lesz télen, nehogy megfázzanak, de remélem nem lesz baj. Egy szép kis kutyaházuk van, akár a Bandinak, egyelőre abban laknak a terasz végében. Jó időben előfordul, hogy napközben a kerti bútoron szunyálnak, de volt amikor a kerti kosárban aludtak el a frissen szedett paradicsom mellett.

cicusok.jpg
Öcsi, alias Frici macsó macskámmal szeretnének jóban lenni, de ő nem bratyizik le velük. Szerencsére már nem fúj rájuk, és nem pofozkodik, már volt rá példa, hogy együtt ettek. A képen a száraz kaja most is ki van szórva, mert Bandi amint lehet, felkapja az edényeket és viszi az udvar közepére. Ott szép tisztára kinyalja, majd aggódó tekintettel felügyeli a macskuszokat, akik aztán sokszor a házában, vagy körülötte rohangálnak.


fRICCUS.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr775542852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása