2013.08.09. 21:34 | Szerző: -Ani-

Tegnapelőtt éjjel azt álmodtam, hogy földrengés volt. Leestek a polcról a baracklekvárjaim, összetörtek stb. Tegnap mondtam Tamásnak, hogy én nem szoktam ilyeneket álmodni.... csak legfeljebb a bajokat megálmodni, tehát ez nekem nagyon nem tetszik. Szerencsére baj nem lett, de Gáborom most írta, hogy Innsbruckban 3,6-os erősségű földrengés volt ma, először érzett ilyet. Hm.... az anyuka talán ezért álmodta....de hála jól van a fiacskám! :)
És erről jutott eszembe, hogy amikor Marina di Massába megérkeztünk, és felmentünk a szálloda tetejére, mivel ott volt a szobánk, egy hatalmas rázkódást éreztünk, remegett az egész épület. Tamás azt mondta földrengés volt, de akkor érthető, hogy nem sokat foglalkoztunk ezzel. Később Massában, majd La Speziába menet láttuk, hogy javították a romos utakat. Itt egy cikk róla:
A+ A- Stampa
ROMA - Un sisma di magnitudo 5.2 si è verificato alle 12,33 fra le province di Lucca, Massa e La Spezia.
A + A-Print
RÓMA - A 5,2 erősségű földrengés történt 12,33 tartományaiban Lucca, Massa és a La Spezia.

Szóval én is először éreztem ilyet az életben, itthon "jobban meglepett volna" a dolog.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr295454318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása