2013.06.13. 18:39 | Szerző: -Ani-

Anya nem akart kirándulni mivel, hogy ma irtó meleg volt, és ő délelőtt lejárta a "kilométereit", így gondoltam egyet, nekivetkőztem és rendbe tettem a kertet. Négy óra után jöttem be, amíg kint dolgozgattam, rózsákat metszettem, gazoltam, addig nem fájt semmim. Ugye, ugye olykor milyen jó a munkaterápia? Hátha még a munkát lehagynánk a szó elejéről.... no, ez csak vicc volt. :) Amikor bejöttem és ettem egy kicsit... hm... most nem vagyok túlzottan jól, bekaptam egy halom gyógyszert és megpróbálok pozitívan gondolkodni, sőt kifekszem a nyugágyba, nézem majd az alkonyodó égboltot, hallgatom ezeket a cserfes madarakat, olvasok, és tudom rendbe rázódom megint gyorsan.(amúgy a gyomrom fáj, nem az agyam, de az nagyon!) Rátaláltam az idei első szarvasbogárra, örültem neki, Frici maccs is..... gyorsan beindult a bogármentés, mert macskosz nem akarta csak úgy simán az útjára engedni, bogárkát föltettem az öreg fűzfára, úgyis mindig azon vannak. Ezt a bejegyzést csak azért készítettem, ha netán felütné a fejét az aggodalom, no para, megmaradok! Bár reggel eltudtam volna képzelni magamnak egy hét nyugis kómát. De tudom ezzel nem szabad viccelni, viccen kívül is eltudtam volna képzelni. :)
Meg sem jelent szinte az előző írásom, egy angyalkától máris kaptam sms-t, hogy beszélhetünk bármikor ha gondolom. Hatalmas pusszantás, nagyon jól esett!

kajám.jpgMost őszintén ilyen kaja mellett, hogy fájhat az ember gyomra? Egy kis sárgadinnye, alma, sárgarépa extra szűz olívaolajon megpárolva, két félkemény tojás....ez volt tegnap... Mondjuk ma Anyika áthozott friss, meleg libatepertőt.... picit ettem belőle egy kis zsemlével, és kint a kertben néhány szem ropogós cseresznyét a még "bébi fánkról". :) Nem szabadott volna egyiket sem főleg, hogy nem tudom mi bajom van...De ki tud ilyesminek ellenállni? Már tudom rá a választ: Aki utána annyira rosszul van, mint én. Hm.. jó kis lecke... :)
Szarvasbogiról is egy sztár fotó :)

szarvasbogi.jpgHolnap majd már vidámabban ígérem, addig is; Pá mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr85360157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2013.06.14. 14:48:42

@Törzsvendég:-): Köszönöm, voltam orvosnál, kivizsgálás folyamatban. Puszi
süti beállítások módosítása