2013.05.08. 10:45 | Szerző: -Ani-

Piacon voltam ma reggel, virágokat vettem, harminc virágocska vár ládába, és cserépbe ültetésre. Szinte az összes muskátlim tönkre ment a téli teleltetés folyamán, azt az igazi, szép piros "parasztmuskátlit", amit én szeretek sajnos nem kaptam, de nem adom fel, többször kimegyek majd a virágosokhoz. Apcinak vettem ötven darab cseresznyepaprika palántát, nehogy hiányérzete legyen bármiben is ha ma este hazajön. :) Szeret ültetgetni, ellentétben velem. :) No, most be fejezem itt, várnak a virágaim.

30.jpgó most látom, van ott még Tamásnak karalábé is... :)
apcinak is.jpg

Címkék: blog szerintem szerintem blog  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr175287764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kéttojásos 2013.05.09. 12:50:12

nekem is lécci-lécciiii:))) Az a kék meg az a bordó különösen szép...:-D

-Ani- 2013.05.09. 20:14:11

@Philemoon: Szívesen.... gyere érte! :) Ami a képen csekélységnek látszik... jó sok munka volt... egy ládában három... cserepes és a többi, ami már itthon volt, szóval rengeteget ültettem. Szépek lettek. :)
süti beállítások módosítása