2013.03.12. 22:39 | Szerző: -Ani-

Mert a reggel nem múlhat el egy kis balhé nélkül…. Ki érti ezeket a gyerkőcöket, semmi nem jó nekik. Hetente egyszer, kedden a tesi órát uszodában tartják, méghozzá a sárvári termálfürdőben. Marcell már este elkezdte a zúgolódást, nyafogást, hogy írjak igazolást, menjek a dokihoz, és kérjek egész évre felmentést úszásból. Reggel végül is kibökte mi a bibi:
- Undorító, mert legalább három osztály pacsál a vízben, és ő bele nem megy.
- Hülye idegbeteg, egyeseket osztogató nőci lesz velük.
- Különben is, este nem borotválta le a hónalját, és ő így le nem vetkőzik!
Szendvicskészítés közben egyfolytában fűztem az agyát, hogy gyönyörű „kétméteres” csóka, jól néz ki, nem     számít a hónalj, nem azt fogják a lányok nézni. Hajthatatlan volt, kerek-perec kijelentette, hogy: NEM! majd valahogy megoldja… Búcsúzásként, paprikavörös fejjel kiabáltam utána: - Ha hazajössz, és nem borotválod le azonnal az összes szőrödet, agyon csaplak! Képzelem a szomszéd Fáni néni ha ezt netán hallotta, mit gondolt.
Nem úszott, megoldotta. Viszont amikor hazajött, ölében a laptopommal feküdt a nappaliban egy óráig. 
Belenéztem az előzményekbe, Google kereső, és a gyakori kérdések.hu oldalakon járkált, ezt találtam:
- Milyen betegségek miatt lehet felmentést kapni úszásóráról?
- Hogy lehet úszás alól felmentést kérni?
- Felmentések úszás alól..
- Szerintetek miért akarják az úszást rám erőltetni az iskolában?
- SOS! Nem akarok úszásra járni, mit csináljak? Amúgy tudok úszni.
- Nem akarok úszni! Mondanátok ötleteket, mit mondjak a tanárnak, hogy miért nem úszok? 
Jót mosolyogtam az én csökönyös mackómon. Nincs vele semmi baj, csak olyan mint az anyja! Kényes, finnyás, és rettentően hiú. Soha nem járok „össznépi fürdőbe”, még a hideg is kiráz tőle. A Balaton, és más nyílt vizek jöhetnek! Még a pelyheket sem tűröm meg a lábamon, télen sem, nemhogy valaha is úgy mutatkoznék, hogy bármi nincs rendben rajtam! Szóval megértem a gyermekemet. Akinek felmentése van úszásból, az sem lóg, rendesen tornázik, vagy gyúr az iskola edzőtermében, én meghagynám a gyerekeknek a választás lehetőségét. Négyezer forintot fizettünk be múlt héten, nincs vele semmi baj, aki nem akar úszni, annak a pénzét a suli edzőtermére kell fordítani…. Szerintem. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr885131819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2013.03.14. 09:48:53

Megértem a fiadat, mivel én is csak a természetes vizekben szeretek úszni. Balaton, Velencei tó, egyszer TENGER... bár csak még lenne ilyen... semmi közös, medencés... :(
:)
süti beállítások módosítása