2012.09.17. 15:48 | Szerző: -Ani-

"Félő, hogy újabb import nyavalyával gyűlik meg a bajunk hamarosan", olvastam az újságban. Aztán rákerestem itt a neten is, „diófa gazdi” olvasóimnak ajánlom a figyelmébe, erről mindent megtaláltok ITT.

”Egy anya órákon át nem vette észre, hogy kislánya nincs ott az autó hátsó ülésén. Az osztrák nő nyaralásból indult haza 11 éves lányával. Éjszaka utaztak az autópálya budaörsi pihenőjénél elmentek a mosdóba, s az anya már azt hitte, a lánya visszaszállt a kocsiba. Az osztrák rendőrség ügyeletére hajnalban érkezett be a hívás, hogy találtak egy osztrák kislányt, akit az anya ott felejtett a benzinkútnál. Az anya időközben hazaérkezett Bécsbe, és kétségbeesett bejelentést tett a rendőrségen a gyermek eltűnéséről.”
A barom! Hát anya az ilyen?! Egész úton némán utaztak, nem néz hátra a gyerekére?

”Bob Horrocks brit lelkész úgy érzi, csak úgy tudja teljes szívvel az igét hirdetni, ha megszabadul a ruháitól. Az anglikán lelkész hat éve legálisan pucérkodik a Kersztény Nudisták Egyesületében. Eközben pedig vasárnaponként reverendában prédikál a templomban. A pap hat éve egy Kanári-szigeteki nyaraláson fedezte fel a nudizmus szépségeit. Eleinte kétségei voltak, mire fellapozta a Bibliát, ám sehol sem talált benne pucéran prédikálást tiltó passzust.”
Eltudom képzelni, biztos végig röhögném a misét. Bár…. van olyan pap, aki ha így misézne, többen lennének a templomban, mint egy rock koncerten…. köztük én is.

”Megbukott a bioüzemanyag…. A markáns kijelentést a közelmúltban a tekintélyes The Guardian című lap előlegezte meg, s most a jénai egyetem kutatói is ezt igazolták. Vizsgálataikból kiderült, hogy a növények által előállított hajtóanyaggal legfeljebb 30-35 százalékos széndioxid kibocsátás takarítható meg. Azért ilyen kevés, mert a kukorica, repce, búza, napraforgó műveléséhez, betakarításához, s a bioüzemanyag előállításához továbbra is a föld mélyéből származó fosszilis energiát használnak a gyártók. De a növekvő árak miatt is tarthatatlan az élelmiszer üzemanyaggá alakítása. Ne felejtsük, egy nagyobb fogyasztású sportautó egyetlen tanknyi üzemanyagával egy ember egyévi energiaszükségletét füstöli el.”
Ehhez nincs hozzáfűzni valóm….

Szerencsére nem diófúrót, hanem egyik este hatalmas lepkét kaptam lencsevégre....
lepke1.jpg
kicsit szemből is...
lepke2.jpg
lepke3.jpg
Azért itt látszik valamennyire, hogy milyen nagy..
lepke4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr44783593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2012.09.18. 20:09:38

Ilyet találtam otthon:
hu.wikipedia.org/wiki/Nagy_faront%C3%B3lepke
Hú egyből ez jutott az eszembe,beírtam a keresőbe,hogy:
-Nagy ,lila hernyó.(vagy valami ilyesmi és ezt adta ki)Jááj,azt hittem majd valami szépséges pillangó lesz belőle.
Hát nem valami szép,dobtam neki mángold levelet, de azt nem nagyon komázta:)
Szia,Ani:)

-Ani- 2012.09.18. 20:24:13

@Törzsvendég:-): Szia Andi! Azért rendes tőled, hogy még eteted is.. :)
süti beállítások módosítása