2012.09.10. 21:18 | Szerző: -Ani-

Két hónapos"idegmunka" után megszületett a határozat. Miszerint sem én, sem a férjem szabálysértést nem követtünk el, és még amitől majdnem elájultam, leírták a levélben, hogy: "A fennmaradó egy (azaz a 23.) kötelező tanórai foglalkozás tekintetében az eljárás alá vont személy vonatkozásában a Szabs. tv. 83. § (1) bekezdés alapján - mivel a cselekmény nem szabálysértés - szüntetem meg." Ezért kellet ez a cirkusz? Köszönhető az iskolának, ezért is jöttünk el onnan....
Mivel én foglalkozom a gyerek iskoláztatásával, iskolába járásával:
"A kollégista gyermek tankötelezettségét felügyelni, mulasztásait megakadályozni nyilvánvalóan nem állt módjában, és a nem cáfolható adatok szerint a már bejárós tanuló pedig reggel időben indult iskolába."
Megnyugodtunk, és azt hiszem Marcinak is jó lecke volt ez a cirkusz, most tényleg bejárós, de szerintem ezek után még késni sem fog.

Eredeti bejegyzés, kattints rá: Felháborító eljárás....

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr894767340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása