2012.08.24. 15:15 | Szerző: -Ani-

Ahogy azt kb. két héttel ezelőtt ígértem nektek, ma megint lesz egy kis varázslás a blogomban.
A mai boszipraktika azoknak segít, akik úgy érzik, hogy megtört a karrierjük lendülete, és erőfeszítéseik akadályokba ütköznek.
Először is ne keserítsenek el az akadályok, ez a varázslat majd felszabadítja a leblokkolt lehetőségeket, energikusan fogunk áttörni az akadályokon. Most kint a szabadban is kell majd dolgoznunk, egy mágikus céllal gyújtott tüzet, máglyát kell raknunk, rendesen... száraz fa stb... de ne adjunk hozzá semmi mesterséget, benzin, gyújtós kocka stb... nem szabad. Erőteljes tűzre lesz szükség.
Azon kívül szükségünk lesz: Tizenkét szezámmagra, vízre, jégkockatartóra, tizenkét rekesszel, egy csokor szárított zsályára, gyufára, egy tűzálló edényre, egy kb. 15-20cm-es fekete gyertyára, két teáskanál szezámolajra. Egy csokor száraz kerti gyomra, szárazfára és gyújtósra.
Fogyó Holdnál legjobb csinálni, hogy elhárítsuk az akadályokat, és szombaton a száműző Szaturnusz napján.

A varázslat előtt fagyasszunk be a jégkockatartóban kockánként egy szezámmagocskát.

Ne feledjétek el kijelölni a kört a szokásos módon: Erre kattintva megtalálod

Gyújtsuk meg a zsályaleveleket, és hagyjuk, hogy füstöljenek. A parázsló levelekkel az óramutató járásának megfelelően járjuk be a kört. tegyük a zsályát tűzálló edénybe.

Felfelé haladva kenjük be a gyertyát szezámolajjal, majd helyezzük a gyertyát a tartóba, és gyújtsuk meg a következő szavakkal: - Akadályok lerombolója, tisztítsd meg e lángot. Használd fel művedhez, gát most ne maradjon.

Zárjuk be a kört, és vigyük ki a szabadba a jégkockatartót, a gyomokat és a zsályát, valamint a meggyújtott gyertyát. A fekete gyertyával gyújtsuk meg a tüzet, amikor a legjobban ég, vessük rá a gyomot, és mondjuk:
- Félre minden, mi folyt, váljon füstté most.
Egyenként dobjuk tűzbe a jégkockákat, amik azonnal elfognak párologni.
Az óramutató járásával ellenkezően, járjuk körbe háromszor a tüzet a zsályafüsttel, és vessük tűzre a zsályát is.

Hagyjuk a gyertyát biztonságban teljesen leégni.

Legközelebbi varázslathoz esetleg írhatnátok, hogy... Szerelem és szenvedély, karrier és munka, egészség és szépség, vagy szerencsehozó bűbájt szeretnétek. Jó munkát, és sok szerencsét mindenkinek! :)

boszi.jpg/Ann Marie Gallagher segítségével/

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr584729658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása