2012.04.10. 07:00 | Szerző: -Ani-

Tangózni kéne....

A tangót sokféle tartásban lehet táncolni. A nyitott tartásnál nem ér össze a férfi és a nő teste, zárt tartás esetén végig összeér a mellkasuk. Valójában egy séta a zenére, ahol a férfi vezet, a nő követ. Érdekes érzéseket vált ki a nézőből, legalább is én így vagyok vele. Néha túl vadnak, férfiasnak találom, néha a nőt látom a domina szerepben, annyi minden sugárzik belőle. Egy biztos iszonyúan erotikus…
Legszebb benne, amikor megszűnik az „én”, amikor a férfi karjai biztonságot nyújtanak, amikor elérkezik az egybeolvadás pillanata… A nőnek nincs más dolga, mint behunyni a szemét, és átadni magát az érzésnek.

”A tangóban az a csodálatos, hogy egy vadidegennel is összeolvadhatunk. Ha képesek vagyunk megnyílni és ráhangolódni arra, akivel táncolunk, három perc alatt szinte megismerhetjük az egész embert anélkül, hogy egy szót is váltanánk egymással. Tánc közben érezni lehet, hogy az, akivel táncolunk, tisztelettel gondol ránk. Ünnepli bennünk a nőt, és mi is felnézünk a benne rejlő védelmező férfire.”

Még a zene hallgatása közben is átjárja az embert az a furcsa tűz.....



Ez itt a végén a kedvencem!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr683512284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2012.04.10. 08:52:05

Imádom a tangót,nagyon jó bejegyzés volt.Én meg ajánlok egy filmet,jó rég láttam,de nagyon jó volt.
www.port.hu/tango_es_tulipan_pane_e_tulipani/pls/fi/films.film_page?i_film_id=69280

ildsisy 2012.04.10. 09:25:53

Kedvemre való poszt!!! Imádom a tangót!!! Egyetértek veled! Mikor valamikor táncsuliba jártam (anno...) :) egy nálam alacsonyabb kis fiú volt a partnerem (aminek akkor nem örültem) de: fantasztikusan táncolt és repített a táncba. Jó volt vele tangózni is!!! Azóta sincs ilyen partnerem... :):)

ditlzon 2012.04.10. 17:20:10

oh, épp a múltkor gondolkodtam el gotan project hallgatása közben, hogy jó lenne megtanulni tangózni. már "csak" egy partner kell hozzá :-) imádom!

-Ani- 2012.04.12. 07:06:51

Lányok, örülöük, hogy tetszett a bejegyzésem! Azt hiszem ez a tűz sok nőben benne ég... :)
süti beállítások módosítása