2012.02.08. 22:07 | Szerző: -Ani-

Tegnapi bejegyzésemben említettem hogy lettem egy újabb maccsal gazdagabb.....
Szóval kint volt a cicus a nyári konyhában, de féltem, hogy ha ennyire eszik, sőt inkább fal, annak egyszer ki is kell jönnie, és akkor mi lesz.

Eszembe jutott Morisz "hagyatéka", két nagy zacsi macskaalom, és a tartó.... gondoltam, hátha. És nem hittem a szememnek! Szobatiszta a cica! Tehát ezt a macskoszt valaki bent tartotta, aztán megunta és kirakta, vagy elkóborolt.

Még mindig mohón eszik, de szeret, bújik hozzám,
nagy bizalommal viseltetik irántam. :) Ma már be is hoztam délután, de nálunk igazából a macskáknak kint a helyük, nem járnak be. (Morisz kivétel volt)
Először csak óvatosan leskelődött..

Aztán elindult felfedező útra...

Majd nekilátott mosakodni..

Végül a kandalló előtt melegedett, és aluszkált kicsit.
Azért még éjszaka kint alszik a nyári konyhában egy nagy kipárnázott doboz kuckóban, agyalok, hogy hogy is legyen tovább.... nem ártana állatorvossal megnézetni, esetleg oltatni, féregteleníteni.....
Amúgy gyönyörű ápolt, fényes a szőre, jó kis dagi, látszik rajta, hogy egészséges. Valami jó nevet is kéne neki adni, kandúrka a lelkem!
:)

Címkék: blog cica szerintem saját fotók  |   | 6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr464080035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jenever 2012.02.09. 05:18:29

Nagyon szép cicust küldött Neked jazoli :))

egybaranyai 2012.02.09. 17:28:35

Szép ,nagyon !:) Majdnem lett nekem is fekete macskám,de képzeld el,h Jessie félt tőle :)) Utcán mindig kergeti,nem állhatnak meg szegények .Ettől meg elbújt..vissza kellett adnom a gazdinak :/

BartiMagdolna 2012.02.09. 19:52:01

A Kormos jutott eszembe, ee ő már van. Esetleg: Herceg? De, Te tudod, hiszen Te ismered :) Képzeld, ha erre járunk, mindig meg kell simizni itt a cicát. Kicslány nagyon szereti.
Jól van már a kicsi fiad? :)

jazoli 2012.02.09. 22:25:43

Ez volt nálunk! Megismerem - fekete :))
A fiam a csillag nevet adta neki.

-Ani- 2012.02.09. 22:57:17

@jenever: Ugye! :) @csacse: Marci meg van veszve most ezért a névért. :) Háááát nem tudom.... :)@egybaranyai: Jaj de édi lehet, ahogy a kutyus elbújik a cica elől! :)) @Vegi Manó: A Herceg nem rossz, de a Gábor Orsijának az a vezeték neve. :) @jazoli: Aha! Csak nehogy visszavigyem! :D A Csillag is jó! Gyerekek! Próbára teszem a cicust, aztán amelyik névre jobban hallgat az lesz a neve. :) Puszi mindenkinek!
süti beállítások módosítása