2012.01.10. 07:00 | Szerző: -Ani-

Jó lenne már tovább lépni!

1992
"A társadalmi indulatok felizzását és a politikai erők vad csatározását is szóvá tette újévi köszöntőjében köztársaságunk elnöke, Göncz Árpád. Sajnálattal állapította meg, hogy több mint egy évvel a demokratikus átalakulás után szakadozik az egység és csökken a hit, hogy megszületik egy Európához illeszkedő Magyarország. Az el- és leszámolások, az ellenségeskedés és a félelem szítása helyett közös cselekvésre volna szükség."

2002
"Eddig 750 orvos neve szerepel azon a listán, amelyet norvégiai álláslehetőségek miatt állított össze a kamara. Többségük olyan szakember, akiből itthon is hiány van: sebészek, nőgyógyászok, laboránsok, aneszteziológusok. Januárban csaknem húszan indultak Svédországba, az itthoni 70 ezer forintos fizetésükkel szemben ott havonta közel egymillió forintot vihetnek haza."
/Szabad Föld/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr743531790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása