2011.12.28. 20:20 | Szerző: -Ani-

Egy kis összefoglaló..... képekben Ani módra. :)

22.-én hazajöttek a nagy fiúk Innsbruckból, pont egy hónapja nem láttuk egymást, nagy volt az öröm. Sütni is ezen a napon reggel kezdtem, persze akárcsak minden évben, megfogadva, hogy max. három félét.... most hat lett belőle. :)



23.-án megérkezett Apci, még mindig sütöttem, és főztem. Minden évben ilyenkor visszük be a fát, most 24.-én reggel került be. Jobban szeretem nyugisan éjszaka díszíteni, most reggel lett, vágtázva. :)



Mindennel időben végeztünk..... telefonáltam a gyerkőcöknek, hogy ráérnek, nem ötkor, hanem hatkor lesz a vacsi..... na bumm.... de akkor már minden glédában állt. :)
Aztán helyükre kerültek az ajándékok.....



Vacsi után ajándékozás, csomagolópapír hegyek, boldog, fényes, csillogó, párás, fáradt tekintetek..... idén is szép volt.
:)

Orsi és Gáborka...


Marcus és a bátyó..... a másik fotózott :)

Tekla 25.-én érkezett meg.

Bori 26.-án csatlakozott.... :)

Néhány kedvenc....


Elfáradtam, de már azóta kipihentem magam..... jöhet a következő! Na... azért ne olyan gyorsan.... kicsit ráér még. :)

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr533477969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása