2011.11.16. 21:43 | Szerző: -Ani-

Nem sok mindent tudtam ma csinálni, mert egész nap a Marcusom körül ugráltam. Tegnap hoztam őt haza a koleszból, minden jel arra utal, no és a koleszos doktornéni szerint is influenzás. Lázas, fáj a feje stb. Homeopátiás gyógyszerrel gyógyítgatom és vitaminokkal tömöm a gyermeket. Beteg a fél kollégium, egy kis szobában vannak hatan, nem csoda. Félre most kicsit a komoly gondokkal, mesélek valamit, és nevessetek rajta egy jót ti is!
Volt pár darab vasalni valóm, gondoltam kivasalom, végül végig vigyorogtam az egészet. Hogy miért? Ez az, ha valaki látta volna, még a könnyem is potyogott! Olvastam nemrég a Facebook-on egy viccet, és mit ad Isten naná, hogy eszembe jutott.
"Két szőke nő beszélget:
- Mi történt a füleddel? - kérdezi az egyik.
- Éppen vasaltam, amikor megszólalt a telefon és azt kaptam a fülemhez.
- És a másikkal?
- Ja, azonnal hívni akartam a mentőket."
Nem is tudom, talán vasalás közben ezt meg kellett volna osztanom valamelyik fiókámmal, természetesen telefonon, :) hiszen én is szőke vagyok! :)

Persze nem csak telefonálni lehet vasalóval..... :)
Hanem vasalás közben annyi mindent lehet csinálni....néhány példa rá a videón...


 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr443388341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása