2011.10.26. 00:05 | Szerző: -Ani-

Lassan két hónap telt el, hogy legkisebb fiókám elkezdte a középiskolát. Azt hiszem (lekopogom) sikerült jól választanunk, tetszik a gyerkőcnek a suli. Kétszer is voltak Ausztriában, először egy csokoládé gyárba kirándultak, ahol tele ették magukat finomabbnál-finomabb csokival. Elmesélte, hogy minden csokit kézzel készítenek, bio alapanyagokból, és a csomagolás is környezetbarát. Vásárolt nekünk kóstolót, valami mennyei ízük volt.... (aztán megtudtam, hogy az ára is mennyei 3,25 Euróba kerül egy kis tábla) Második kiruccanásként Grazban voltak az őszi vásáron, az is nagyon tetszett a gyerkőcnek. Onnan egy kis kőből készült fehér teknőst hozott nekem. Hogy miért is írtam ezt le? Dicsekvésből? Aha! Meg azért, mert irtóra jól esik, hogy ilyen gyerekecskét neveltünk, akinek eszébe jutunk bármerre jár. No a két bátyó sem volt más ebben a korban! Őrzök kagylókat, óriás tobozokat, tengerpartokról, innen-onnan, mert ha elfogyott a zsebpénz, akkor is gondoltak rám, és hoztak nekem valamit. :)
Visszalépve a jelenbe...... a koleszban sem tétlenkedik Marcus, gitározni tanul, rendszeresen gyúr a jól felszerelt edzőteremben, sőt kosarazáson és amerikai focin is töri a fejét. Türelemre intem, hogy ne kapkodjon el semmit, nézze meg az edzéseket, ráér dönteni, amelyik jobban tetszik majd azt válassza. Sok mindent szeretne, de nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy először is tanulnia kell. Remélem abban sem lesz hiba! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr183330283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemiswan 2011.10.26. 05:24:50

Kosarazáshoz megvan a termete,az biztos:)
Emlékszem,h gyerekkoromban ,én is mindig vittem anyunak.Még abból is,ha vki megkínált valamivel:)Volt olyan,h beleolvadt a csoki a zsebembe:)

-Ani- 2011.10.27. 19:54:52

@nemiswan: Biztos, hogy örült a te anyukád is, aranyos kislány lehettél :)

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2011.11.04. 20:44:54

Jó lehet ilyen fiúk anyukájának lenni. Vajon az enyémek milyenek lesznek? Izgulok miatta.
Jó, hogy ennyi lehetősége van Marcinak.

-Ani- 2011.11.05. 22:06:46

@zoltan1: Igen, nagyon jó ilyen gyerkőcök anyukájának lenni! :) Meglátod "jó munkának" jó eredményét fogod learatni te is. :)
süti beállítások módosítása