2011.03.09. 14:37 | Szerző: -Ani-

Jennifer és Jim folyamatosan nagyon magas vízszámlát kaptak, és annak ellenére, hogy pontosan tudták, hogy a számla alapján elfogyasztott vízmennyiség - egyszerűen lehetetlen, hogy az ő vízfogyasztásukat mutatja, nem tudtak a dolog ellen tenni. Spóroltak a vízzel ahol csak tudtak, a magas számlák maradtak. Mindent leellenőriztették a hatóságokkal, a vízóra pontosságát, a házban futó, a kinti és a földalatti csöveket, a vízelosztót az utcában, a csapokat, a mosógépet, a mosogatógépet stb.....anélkül, hogy bárhol bármi hibát felfedeztek volna. Hihetetlenné és érthetetlenné kezdett válni a helyzet, már a költözésre gondoltak, mikor Jim megbetegedett. Otthon maradt, feküdt az ágyban, amikor a földszintről vízfolyást hallott.
Kitántorgott az ágyból, és végre rájött az extra orbitális vízszámlák okára.  A jelek szerint ez minden áldott nap 8 órán keresztül így ment, míg Jennifer és Jim dolgozni voltak. Jim úgy gondolta, ezt a történetet úgysem hiszi el neki senki, ezért elővette a videokamerát...



A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr732724918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemiswan 2011.03.09. 19:57:38

Szerencse,h az ebem nem csinál ilyen rosszaságot:)
süti beállítások módosítása