2010.02.19. 22:09 | Szerző: -Ani-

Hű, jó pár dolgot csináltam az utóbbi két napban...
Apci szabin, királyság van!  Tegnap főztem 12 tányér szépséges kocsonyát. Már reggel hétkor elkezdtem és szokás szerint tíz órát főztem. Nagyon szép, semmi zsír pötty vagy ilyesmi…. Aztán beszórtam a kenyérsütő gépembe lisztet és a kellékeit a kelt tésztának, dagasztott is nekem egy szupi kelt tésztát, ugyanis langallót sütöttem, az előző nap megfőzött fejtett bableveshez. A nagy szemű, inkább óriás babot nyáron a faluban vettünk, szóval ez olyan igazi házi, no meg bió. Eszembe jutott, hogy fél évvel ezelőtt egy üzletben olyan pamutot találtam, hogy sikítani kellett a gyönyörűségtől, és még hozzá sem értem, ezért hát előbányásztam a kincseket és nekiálltam kötni, már alakul, olyan gyors vagyok akár a villám. :)
Régebben rengeteget kötöttem, szinte már kötés függő voltam, aztán ez elmúlt, de most újra kezdem érezni az ujjaimban a vágyat egy kis kötögetéshez.  Annyi mindent be kell pótolnom, amit mostanság nem csináltam, elhatároztam, hogy igenis ezután mindenre lesz időm.  
Hatalmas hó volt nálunk, Gábor készített sok szép fotót a havas környékről, felteszek belőle egy párat.










A mi házunk nincs a képeken, itt nagyobb volt a hó... :))))
Két napja olvad, hipp-hopp és itt a tavasz.

Címkék: blog fotó kép család szerintem  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr481774765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemiswan 2010.02.20. 06:45:44

Nálunk olvad :) én is sokat kötöttem valaha,még eladásra is ..aztán abbahgytam,már a tűk sincsenek meg .:/.

jazoli 2010.02.20. 20:10:48

Jó kis képek! Most már jöhetnek a tavasziak:)
süti beállítások módosítása