2009.12.12. 20:25 | Szerző: -Ani-

Két bejegyzéssel ezelőtt bemutattam Tóni cicáját, és említettem, hogy Gábornak is van. Nos ma délelőtt lefényképeztem, de alig lehetett épkézláb képet készíteni róla, mert végig játszott. Aranyos kis cica Gordon és Kalóz kutyus is szereti.
Gáborkámnak említettem, hogy így kicsit nehezebb lesz egy kétlábú cicára szert tenni, de azonnal rávágták a barátjával, hogy ezt nagyon rosszul tudom.
Amióta van Kalózka és kiscica, jönnek a csajok, kiskutya és cica nézőbe, vagy esetleg kandúrnézőbe, az is lehet.... :)
Délután faggattam Tamáskámat, hogy mi a véleménye arról: ha a csajok a cicára, kutyára harapnak, Gabi esküszik még a jó kocsira, akkor a lányoknak vajon mit kell bevetni pasifogónak? Igazából nem tudtunk zöldágra vergődni a kérdés megoldásával.
Vagyis szerintem nekünk elég, ha van bennünk egy kis szépség, egy kis okosság, háziasság, kedvesség, az sem baj, ha ötvözzük hangulatainkat a macskáéival.
Aztán itt be is fejezem, mert ha egy igazi felmérést készítenék, és megkérdeznék férfiakat hát… nem tudom, elbírná é a blogom a válaszokat.  




Kalózkát is lefotóztam, imádom, olyan aranyos!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr981593056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemiswan 2009.12.12. 20:58:02

Én inkább kutyapárti vagyok,de ez cicus levesz a lábamról ..asszem,el tudnám viselni ..kutyám viszont nem :)

nemiswan 2009.12.12. 20:59:20

Mi fog meg egy pasiban ? lelke :)
süti beállítások módosítása