2009.11.28. 16:00 | Szerző: -Ani-

Tegnap elég hülye napom volt. Reggel elvittem az anyukámat beoltatni az influenzák ellen, miközben szálltam ki az autómból köhögni kezdtem, és valami borzasztó fájdalom állt a derekamba.
Becsípődés, vagy hasonló, még ma is alig bírok járni, ülni. :(
Ráadásul tegnap még majdnem meg is fulladtam! Délután a nappaliban elaludtam a kedvenc fotelomban, és Marcika éktelen kiabálására ébredtem. A kandallóból valahogy visszacsapódott a füst, és elborította az egész házat. Napok óta pár órákat aludtam csak, és úgy elnyomott az álom, hogy semmit nem észleltem a füstből.
Lényeg itt vagyok, jól vagyok! :))
Vannak az ember életében ilyen félre sikerült napok…
Ma reggel Apci ágyba szervírozta a kéksajtos melegszendvicset, paradicsommal, teával, ezek után már kinek van kedve felkelni. :)
A délelőtt igazi förtelmes, sötét esős novemberi idő volt, a főzőcskézős kedvemre azért szerencsére nem hatott ki, viszont délután csodálatosan órákig sütött a nap.
Marci icipicit betegecske, fáj a torkincája, de amint kisütött a nap már nem tudtam bent tartani. Most pedig elűztem szegényt a gépe mellől, mert a laptopomnak lett valami kis kehe. Itt sínylődöm ennél a gépnél, ami annyira tele van mindenféle őrülettel, hogy egy PhotoStudió képszerkesztés, vagy hasonlók felérnek a középkori emberkínzással.
Bővíteni készültem gyermeknek a gépet, ram és vinyo részről, aztán kiszámoltuk, inkább gépcsere lesz, amit karácsonyi meglepinek szántam, de legszívesebben azonnal megtenném.
Túrógombit is készítettem ma, igazi "Én módra", nyitok neki egy külön bejegyzést. :)

 

Címkék: blog szerintem  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr821558950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása