2009.09.03. 22:35 | Szerző: -Ani-

Ma délelőtt kardiológiai vizsgálatokra voltam előjegyezve a közelünkbe lévő kórházba.
Megérkeztem csináltak egy EKG-t, és várnom kellett a többi vizsgálatra.
Jól megvárakoztattak, a kiírt rendelési idő kezdete után egy órával megérkezett az orvos.
Az a hülye empatikus készségem! Amikor megláttam a dokit, mondtam anyának, hogy semmi jót nem nézek ki belőle, flegma, beképzelt stb. és félek tőle. Bejött.
A keresztneve és kinézete után egy viking harcos, semmi kedvesség, semmi emberség.
Megkérdezte, hogy mi alapján kerültem ide, vannak-e konkrét panaszaim.
Elmondtam, hogy vannak, de egy arteriográfos vizsgálatra mentem el önszorgalomból, ami kimutatta a bajokat.
Gúnyos megjegyzések a vizsgálatra, a nővérrel le sarlatánozta az orvost, aki azt végezte, majd megcsinálta a szívultrahang vizsgálatot. Nem mondott semmit, átküldött egy másik szobába, ahol a terhelés következett. Levetkőztem újra, felrakták a „kábeleket”, fel a járópadra, és vártam….
Megérkezett a viking, és elkezdtük. Miközben én jártam, ő elment a géptől a folyosón lévő kávéautomatához, emberi hangot csak az asszisztenstől hallottam, aki még nálamnál is jobban be volt sza*va a dokitól.
Visszafelé a másik szobába, előttem vágtázott a „vezér”, én holtfáradtan, reszketve utána kullogtam. Férfi létére, nem engedett az ajtóban maga elé, sőt majdhogynem az orromra csapta az ajtót. (ezt a kint lévők is megjegyezték)

Gyalázat!! Beképzelt majom! Mit képzel magáról?! Többé hozzá vissza nem megyek!
Bent a szobában már szóba állt velem, gondolom némi paraszolvenciát remélve, amit tőlem egy ilyen öntelt, udvariatlan soha nem kap!
Kiderült, hogy a sarlatán doktor mégis látott valamit, van egy kis baj, sőt évente meg kell ismételni a vizsgálatokat, és a gyógyszereket, amiket javasol, örökre szednem kell.
Nem bírja a szívem a terhelést, egy percen belül 150-nel megy, sőt azonnal megemelkedik a vérnyomásom is. Ennél többet nem tudtam meg, talán majd a háziorvosomtól.
No, ezért választják az emberek az alternatív gyógymódokat, amelyeknek én is híve vagyok, mert az egészségügy sajnos nagyon rossz bőrben van, talán épp az ilyen orvosok miatt. 
Én nem ezt szoktam meg, Pesten a kórházban azorvos még a táskámat is vitte, és udvarias volt, vidéken ezek szerint más a szokás.
Istenem! Vajon mit művelnek itt egy idős emberrel?


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr361358918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2009.09.05. 10:44:23

Fejcsóválás.... sóhaj, és egy elnyomott b....d meg.
süti beállítások módosítása