2009.07.28. 08:00 | Szerző: -Ani-


Nemrég fedeztem fel őket a YouTubeon, nagyon tetszik a zenéjük!
A klip szép, színes, az énekest egy Maja istennek öltöztették be, és a videót különböző mexikói helyeken forgatták pl.: Garcia, Xilitla, Icamole sivatag.
Egyszerűen nagyszerű és érdekes.
„Az Empire of the Sun (amely J.G. Ballard regénye alapján készült ‘87-es Spielberg film, a Nap Birodalma után választotta nevét) formáció két tagját más ausztrál zenei projektekből is ismerheti  a közönség, Luke Steele a The Sleepy Jackson énekes-gitárosa, Nick Littlemore pedig a sydneyi elektro duó, a Pnau egyik tagja.
Ausztráliában 2008 októberében megjelent Walking On A Dream album 2009 februárjától a világ többi részén, így nálunk is terjesztésre került.”




A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr841268690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2011.06.27. 06:21:17

Nekem nem tetszik, valahogy az énekes hangja is... nem jön be. De megint lenyűgöztél a sok információval. Utánanéztél a neten?
süti beállítások módosítása