2009.04.03. 07:59 | Szerző: -Ani-

Micsoda reggel! Tegnap még azt hittem, ma reggel  nem kell dolgozni mennem és ha elment a kis családom, alszom még egy jó nagyot. Hogyne!
Keresztút van az iskolában, a fiam szerepel, Pilátust játssza, ünneplőben kell menni.
No, ebben nincs is hiba! De az én fiacskám, amikor elkezd öltözni……
Még hogy a lányokkal van gond! A fiúk sem piskóták!
Fekete öltönynacihoz, fekete inget kért a fehér helyett, alá fekete pólót, oks ez is rendben, csinos. Persze mindez „órákig”, közben spray, zselé stb.
Hű, amikor a cipő felvételére került a sor! Most vettem neki újat, mert kinőtte sec-perc alatt a régit, hallom ám, hogy a fiam káromkodik és nem érti, hogy nőhetett meg a lába ilyen hamar, mert alig akar a cipő rá felmenni.
Akkor már kivoltam rendesen borulva, pánikba estem én is, lehetetlen!
Egyedül a fekete cipőt nem én készítettem ki, neki kellett elővenni a cipőszekrényből, hasonlít a két pár cipő, elővett a régiből is és az újból is egyet.
Persze a régi felvételével kezdte!
Ha nem jövök rá, még mindig itt görcsöl! :)) És mindig az van, hogy az anya már korán reggel veszekszik, sipítozik. Vajon miért?
Kamaszkorban van a fiam! Ezt már átéltem a két nagy fiókámnál anno, de meg is feledkeztem róla, most újra birkózom a dologgal. Az utolsó szó  mindig az övé, grimaszol, visszabeszél, a szobája olyan mintha bomba robbant volna benne. Mindent széthagy, mindent jobban tud, naponta ötször átöltözik, egy falunak elegendő az a víz, amit zuhanyozásnál elfolyat.
Tegnap egy szál focimezben ment el focizni itthonról, és utána így lófrált haza a fél falun át, hiába magyaráztam, hogy meg fog fázni. Minden reggel morog, mert semmi nem jó, minden sz*r. Tele van a hócipője a tanárokkal és mindennel, amit kötelességnek hívnak. Egyszóval ezen mindannyian átestünk már, mert mi sem voltunk különbek, de fel kell kötni a gatyát, hogy ezt a dolgot kordában tudjam tartani.
Vasárnap lett 12 éves.
Amikor reggelente simogatva, énekelgetve ébresztgetem az én mackóságomat, vagy amikor este betakargatom, akkor látom, hogy végig éri az ágyat, milyen nagyra nőtt az én kisfiam!
Azért most is előfordul, hogy éjszaka megjelenik az ágyunknál, kezében a takarója és a cicc, (cicc: kis kötött takaró, amivel kisbaba kora óta alszik) fáj a hasa stb. kifogás és jön mellénk aludni.
Édes „kisfelnőtt”, önfejű „micro férfi”! Bőven ráér még felnőni!   

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr301043273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2009.04.05. 13:53:47

Én is Pilátust játszottam anno:)
Én is fekete póló-ing-nadrág párosítást hordom mindig:)
A vizet meg ne pazarolja!
süti beállítások módosítása