2008.09.21. 19:08 | Szerző: -Ani-

Már egy hete "haldoklok" a náthától! Ma pihentem egész nap, újságok, könyvek...., férjem készítetette az ebédet is. Találtam az újságban egy érdekes cikket, a net-en utánanéztem, megdöbbentő írásokat és fotókat találtam.
Az újság azt írta, hogy  valódi, élő modellje volt  Shreknek.
Ki ezt, ki azt írja evvel kapcsolatban, egy a lényeg hatalmas a hasonlóság Maurice Tillet birkózóbajnok és az ogre közt.
1903-ban született Franciaországban, 14 nyelven beszélő, magas inteligenciával rendelkező, zseni volt. Borzasztó betegség támadta meg, amely a csontok rendellenes növekedésével járt, a csúfolódók elől kivándorolt Amerikba, ahol beállt birkózónak, sikert sikerre halmozott, elnyerte a világbajnoki címet  is. Szívelégtelenség végzett vele 51 éves korában.
Érdekességeket olvashattok Hollywood beteg sztárjairól itt:
hipofizis.hu/hollywood.php



 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr79674603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2008.09.23. 00:38:03

Ijesztő a hasonlóság:P
Én vasárnap óta kezdtem a náthát, kezd kiteljesedni, ha így haladok tovább megyek haza haldoklani együttérzésből:P

orákulum (törölt) 2010.12.30. 09:27:21

talán azóta elmúlt hehehehe
süti beállítások módosítása