2008.06.06. 10:19 | Szerző: -Ani-
Mit írjak....mit írjak? Pedig úgy írnék....
Hülje egy idő van, nem is esik nem is süt. Megy a mosógép, jó lenne ha nem esne! Hétvégén Balcsira akartunk, akarunk menni, Akaliban blogger találkozó van Tóni oda szeretne menni, Marci élből menne bármilyen is az idő.....meglátiuk. Ma könyvtár, gyerkőcök, cseresznye.... kaptunk el kéne tenni, autókat kéne takarítani, főzés. Akárhogy is nézem ez a nap nem az én napom! Ráadásul megint fogyi lázban égek, nem is fogyni, hanem tornázni kéne, utálok! Tavaly sokkal nagyobb volt bennem az akaraterő, mindennnap tornáztam , súlyzókat emelgettem....na nem olyanokat mint Fekete Laci...de a karomnak jót tett. Valamit azért megpróbálok....

Az elhízás veszélyei.....mint megrögzött állatvédő...
Tamáska két napja helyettem boltol, Gábor a Park Inn-ban fejlődik, a szabad hétvége így válik elérhetővé. Utálom, utálom, hogy nem kapok rendes fürdőrucit! Még mindíg itt tartok.... Disznóság, hogy 20 rugókat kérnek zsebkendőnyi, vacak darabokért. Tegnap megint végig "parasztoztam" Sárvárt e miatt. Anyával és Marcival mentünk, legalább megnyugtattam őket, mert a Spar-ban már ki voltak akadva, mi történt velem, hogy nem olyan vagyok mint máskor. A máskor az arról szól, hogy Anya ül mellettem én vezetek, Ő nézegeti a fákat, "számolja" a pipacsokat, én meg mondom a magamét: -Parasztok! - Nézd ezt a marhát, hát mindjárt belénk jön! - Tötyörög az állat, itt fog lejárni a jogsija! -Anyád! -Anya azt hiszem leolvasta a számról!....és akkor Anya izgul mikor jönnek utánnnunk. Nem akarom fényezni magam, majdnem mindíg igazam van, katasztrófa mi van az utakon! Előttem lassan tökölőknek kitalálnám: Gomb, amit megnyomok és kiugrik egy rugós ököl és rá ver a kocsija tetejére. Velem szemben, alig beférő előzőnek: Gomb, rugós kéz kiugrik és középső ujj felmutat.
 
Ajánlanám ezt a tipust a felelőtlen száguldóknak....

Na mindegy, változtatni ezen nem sokat lehet, figyeljünk inkább a barmokra! Ne tessék levonni az előbbiekből a konzekvenciát, én egy mosolygós, békés természetű nőci vagyok....be is fejezem, várnak a teendőim, szokás szerint ajánlom mindenkinek: Keep smilling és Szép napot!
Címkék: blog szerintem autósok  |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr39506407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2008.06.09. 02:21:43

Annyit tudnék mesélni a hülye sofőrökről... Legutóbb satufékeznem kellett, mert azt hitte egy paraszt, hogy nyugodtan kihajthat elém a főútra. Csikorgás, pár mm-el kevesebb gumi, két féknyom és egy kis illedelmes anyázás! Kár, hogy nem kamionnal voltam, akkor biztos nem mert volna kijönni...
süti beállítások módosítása