2008.06.05. 09:20 | Szerző: -Ani-

Anyukámmal beszélgettünk, mindíg megszokta nézni a horoszkópomat. -Azok az oroszlánok mekkora lókötők! -mondta, és még hozzá fúzött egy-smást. Aztán a hódító pillantásoknál, megváltozott viselkedésnél kötöttünk ki, mennyire meglátszik az emberen ha respektál valakit.
Mesélt egy édi történetet: A nagymamája beteg volt és őt küldték a patikába kiváltani a receptet. A patikus bácsi morcosan nekilátott a gyógyszer elkészítésének, mit sem törődve a kis copfos lánykával, krákogott, prüszkölt, csoszogott, törölgette az orrát, krákogásból volt minden mennyiség. Egyszer csak kinyílt az ajtó és belépett Lujzi néni, a csinos fiatalasszony, aki épp a legszebb korban volt. A krákogást felváltotta néhány apró torok köszörülés, azt is finoman zsebkendőbe, csoszogás helyett, kihúzta magát és apró léptekkel fontoskodva, udvarolta körbe Lujzi nénit a patikus. Hej, amikor elment...... kezdődött az egész krákogós história újra! Anyukám hazament, és mindezt elmesélte, elmutogatta a beteg nagymamuskának, szegénynek potyogott a könnye a vevetéstől, nem bírta abbahagyni, ez volt az igazi gyógyszer....
Ilyenek lennénk? Szerintem... egy kicsit biztosan. A gyerekek meg nagyon jó megfigyelők. Anyukám szokta mondani azt is, hogy: - A gyerek az csak gyerek, de nem hülye!
Marci is szokott mesélni a felnőttekről.... hát néha meglepő miket mond. Nem irigylem a tanító nénit, amikor ki van téve huszonakárhány vizslató tekintetnek. Nem beszélve a tanár bácsikról..... Hatodik osztályos voltam, amikor új tanár érkezett, 24 éves, szép szál fiatalember, bioszt tanított. Néztem a gyönyörű nagy, barna szemeibe, elképzeltem milyen lehet az ing alatt, a meztelen válla, teste.... szegény pasi néha úgy éreztem, észre is vette tekintetemben a nem éppen hétköznapi érdeklődést, elég ciki lehetett neki! Nyolcadikban összeverekedtünk a 20 éves tornatanáron. Mindent tudtunk, ki- kivel és mikor, a táborban például.... meg volt a felnőttekről a véleményünk rendesen!
 
Mára ennyit, kép helyett egy jó zene, amit szeretek......Mi kering
Justin Timberlake: What goes around

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr63504638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása