2008.03.01. 16:38 | Szerző: -Ani-

Kisfiam egyházi iskolába jár, ahol havonta kapnak a gyerekek egy újságot melyet Teofilnak hívnak, és leleményes gyerkőcök Pedofilnak keresztelték el.
Sok érdekes dolgot tartalmaz az egyházi mondanivalók mellett. Ebből szeretnék idézni egy afféle öltözködési útmutatót, miként közelíti meg ezt a manapság kényes témát a tanácsadó. Olvasása nekem felettébb derült pillanatokat szerzett!



Tippek lányoknak
-Ha szoknyát veszel, csak olyat válassz, amelynél biztos lehetsz, hogy leülni is tudsz benne anélkül, hogy mindenki a szoknyád alá látna… Elég kellemetlen helyzet nem? Ha nadrágot viselsz, az se legyen túlságosan szűk! Láttad már magad kívülről, mennyire természetellenesen mozogsz egy ilyen „ruciban”?
-Próbáld meg, hogy színben harmonizáljanak azok a ruhák, amelyek rajtad vannak! Legyél csinos! Használd ki azokat a talentumokat, amelyeket Istentől kaptál (hajszín, bőrszín, méret stb.).
Ezekkel igenis el kell majd számolnod!
-Ugye, nem akarod, hogy az osztály összes fiúja lássa a rajtad levő fehérneműt? Ne feledd, nem ennek segítségével fogod megtalálni az igazi szerelmed…
-Végül, de nem utolsósorban: öltözz mindig azzal a tudattal, hogy Isten mindent lát!
Tippek fiúknak
-Ne hagyj mindent szó nélkül! Ne feledd, hogy rajtad is múlhat a másik ember lelkének formálódása….
-Te se vegyél fel olyan ruhákat, amelyekről tudod, hogy egy lányt zavarba hozhatnak (például „deszkás nadrágot”: ha minden áron ilyet „kell” hordanod, győződj meg róla, hogy a pólód hosszabb, mint amennyire le van tolva a farmerod, máskülönben érhetnek kellemetlen meglepetések…)
-A jó ízlés a fiúkra is vonatkozik: ne próbálj meg másnak látszani, mint ami vagy! Rád is vonatkozik, hogy Istentől talentumokat kaptál: használd ki őket teljesen!

Van benne egy-s más, mindamellett, hogy humoros az írónak igaza vagyon!
Kíváncsi lennék, hogy mi jön le ebből a kölyköknek, ha elolvassák….

Egy járókelő megszólít a játszótéren egy gyereket: -No, kisfiam, mi lesz belőled, ha nagyfiú leszel?
-Belőlem sosem lesz nagyfiú. –Ugyan , ugyan, hogy mondhatsz ilyet?
-Úgy, hogy kislány vagyok….

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr32474348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása