2008.02.25. 09:46 | Szerző: -Ani-

Ma jól kezdődött a napom, igazán nem panaszkodhatok. Valamelyik macskám hozott nekem egy egeret és letette a teraszra. Nem tudom hová tenni ezt a gesztust, talán soványnak találnak, vagy ezzel akarják tudtomra hozni, hogy táplálkozhatnánk egy kicsit változatosabban. Mindegy, nagyon kedves volt tőlük és miután eltakarítottam a jószágot, szívesen fogyasztották a száraz macskatápot. Lehet az is, hogy véletlen volt, mert gazdijuk szórakozottsága átragadt rájuk is. Bizony mostanság megesik, hogy elég fura dolgokat művelek, a magas szőke hozzám képest piskóta néha. Ma reggel például vezetés közben széttúrtam a táskám telefonkeresés gyanánt, amikor leesett, hogy Gnarls Barkley-Crazy-je a rádióban szól, ugyanis ez a csengőhangom.
Tegnap a múltkori bejegyzésemhez kapcsolódva nem magamat kényeztettem, hanem két autónkat mosogattam, simogattam szarvasbőrrel órákig, a lényeg az én autóm mosásakor az ablak kicsit le volt húzva, hát megesik az ilyesmi. Tegnap a folpackot is sikeresen betettem a mosogatógépbe, szerencsére még nem volt tele, és mikor bezuttyantottam még néhány bögrét észrevettem. Vagy jó múltkor sampon helyett az önbarnítós testápoló landolt a fejemen és furcsálottam, hogy nem habzik. Bőrradír helyett is érdekes volt, amikor az arcpakoló krémet maszírozgattam az arcomba. Mindennek a teteje, főzés közben, zene, gondolatok ezerfelé szárnyaltak, és a gyümölcslevesbe egy jó nagy adag sót raktam cukor helyett, lehetett újat készíteni. Raktam már a gázgyújtót a fakanálnak kijelölt bögrébe, tojást feltörtem és a héjat akartam a lisztbe tenni, hát istenem senki nem hibátlan! Azért ahol kell, ott nagyon figyelek pl. vezetés stb. de amikor van rá lehetőség hagyom, hogy a gondolataim szanaszét csatangoljanak. Ettől leszek én kicsit hülye, de lazít, hogy ne legyek nagyon hülye. Szerintem

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr38474266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása