2014.03.25. 23:29 | Szerző: -Ani-

Marci beteg. Már a múlt héten is az volt, lázas napokig, majd ahogy a láz elmúlt, nem bírtam bent tartani, hiába magyaráztam, hogy nem lehet kimenni, fúj a szél stb., baj lesz belőle.... Hétfőn már hatalmas, dagadt, gennyes, tüszős mandulagyuszival vittem vissza az orvoshoz. Gyógyszerhegyek, megint! Ráadásul a gyermekem "férfiból van", kegyetlenül tud szenvedni, és engem kiborítani, már ketten szenvedünk, ő a betegségtől, én pedig az összes velejárójától. Szegénykém, annyi minden baja volt már, de tüszős mandulája még sosem. Nekem régebben, amikor a két nagyobbik gyerkőc kicsi volt, szinte havonta volt tüszős mandulám, aztán egyszer azt mondta az idős doktorbácsink, hogyha elmúlik a gyulladás, nincs mese, ki kell venni.... azóta sem volt tüszős, legfeljebb csak sima torokgyuszim. Viszont a gyermekem most nagyon oda van, semmi nem jó, ha meleg van az, ha hideg az, nem tud enni, vagyis mindenfélét készítek, pürésítek, de semmit nem tud fájdalom nélkül lenyelni. A szívem szakad, közben úgy érzem, hogy nem is baj, jó lecke ez, máskor hinni fog nekem, és ha azt mondom, nem lehet fel kelni, akkor nem lehet! Közben megszakad a szívem.... és mindenféle finomsággal, csodaszerrel próbálkozom. Igazi antibiotikum ellenző vagyok, az utolsó percig próbálom kiváltani mindenféle alternatív megoldással, és most már a harmadik doboznál tartunk. És persze veszem hozzá a különböző probiotikum készítményeket, hogy rendbenmaradjon a bélflóra, plusz különböző torokfertőtlenítőket stb...

gyógy.jpg
Mivel semmi sem jó, nem lehet őt holmi "Biri néne" féle csodaszerekkel gyógyítani, mert semmi nem ízlik, akkor kitaláltam, hogy hagymatea helyett hagymalevest főzök neki. No, azt végre megette, és a hatóanyagok mind-mind benne voltak.

hagymalev.jpg
Méz, citrom, hagyma, vitaminok, csipkebogyó, gyógyteák..... kakukkfűteával, teafaolajcseppekkel párologtatok a szobájában fertőtlenítésként, és mindent bevetek, kipróbálok, megteszek. Remélem mihamarabb túl leszünk rajta.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr305879160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilds. 2014.03.26. 09:06:01

Ha egy évben többször van tüszőmandula gyulladás akkor ki kell venni. Nem húzni-halasztani, mert sok mindenre a szervezetben, kihat.
Nekem sűrűn volt gyermekkoromban, borzalmas hülye betegség, végül kh.-ba kerültem, hogy kiveszik, de kiderült, vérzékeny vagyok... így elmaradt a műtét, azóta is bennem van a mandulám. :) Betartom, hogy hideg italt, főleg hűtőből (!!!) nem iszom, hideg időben nem megyek felfelé, pl. lépcsők özöne, vagy hegy, domb stb. mert bekapom a hideg levegőt. Hideg időben sál, csukott száj, semmi futás...
Jobbulást kívánok!!! :)

-Ani- 2014.03.26. 17:00:00

@Ilds.: Én ugyanígy vagyok vele. Marcinak ez az első. Köszönjük! :(
süti beállítások módosítása