Tegnap este kezdtem, mivel sütőben készítettem hosszú ideig tartott. Minimális cukor hozzáadásával, mag nélkül, 15kg szilvából. Saját szilvánk, sosem volt permetezve, és sajnálom, hogy nem fotóztam le maga a szilvákat, akkorák voltak, mint egy tyúktojás. Sajnos idén az esős idő ennek sem kedvezett, mert sok volt a rothadt gyümölcs a fán.
Sütőben készült a lekvár, majdnem 24 órán keresztül... vagyis... egyszer hat, utána három, majd újra hat kilogramm szilva került a sütőbe. Az egészhez csak 3,5kg cukrot használtam fel, mégis édes és fincsi, 35 kis üveg lekvár lett belőle.
2014.08.28. 21:30 | Szerző:
-Ani-
A bejegyzés trackback címe:
https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr786646779
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.