2012.06.08. 11:00 | Szerző: -Ani-

Annyira jó, hogy nem hagyhatom ki ezt a címet! :) Már látom azokat a csalódott emberkéket, akik bizonyos reményekkel jönnek erre az oldalra. :) Pedig igazat írok, nincs ebben semmi turpisság, a szarvasbogik ellepték a fűzfát és párosodnak... remélem jól írtam..... régen tanultam már a bogarakról. :) Kicsit meglestem őket. :)

ez itt a szarvasbogár... alatta a nő, másik meg a cserebogár :)

Mi történik itt? Hűha jön egy harmadik hím is..... Még egy cserebogár! :)

Úgy néz ki, hogy az előző "sorban álló" hím feladja, elindult a fa koronája felé, ott még bizti tele van szabad csajokkal :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr464572476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2012.06.09. 08:13:41

Nagyon érdekes és jó képek!!! :)
Én galambokkal csináltam hasonlókat, ahogy udvarolt az egyik fiú galamb a kislány galambnak, fél órán keresztül az ablakból a szembelévő háztetőn fotózgattam őket, majd jött egy féltékeny galamb, gyorsan tipegve, szétválasztotta őket... de hiába közelítettem a képeket, nem jól sikerültek, sajnos... :)

szittyazoli 2012.06.11. 09:08:03

fura egy kapcsolat ez...
még semmi sem történt de az "ember" máris fel van szarvazva.

antigocsi · http://emigrante.freeblog.hu/ 2012.07.12. 21:47:36

a 18-as karika lemaradt a felső képről. Vagy az már nem is a szexelős rész, hanem az, amikor a szex után a pasi elalszik a nőn?
süti beállítások módosítása