2011.10.15. 20:53 | Szerző: -Ani-


Egy kis fiús, motoros bejegyzést terveztem mára. Fiókáimról sok minden rám ragadt az elmúlt esztendőkben, nem egyszer találom magam, motoros, bringás vagy épp gördeszkás oldalakon. Így találtam rá erre a kis, fürtös francia csodagyerkőcre. Az utcai motorozás leglátványosabb extrém sportját űzi, stunt rider, vagy streetfighter, mindegy… magyarul motoros kaszkadőr. Fantasztikus módon gyűri a vasparipát, bátorsága még Michael Pollack filmrendezőt is levette a lábáról, olyannyira, hogy egy teljes mozit forgatott a srácról. Mintha egy bikaviadalt vagy rodeót néznénk, de mégis bámulatos könnyedséggel szelídíti meg az alatta brummogó kétkerekű vasszörnyeteget a francia Jorian Ponomareff. Ebben a sportágban talán ő a legjobb.
Nemrég felrakott egy videót a honlapjára, napi felkészüléseiről, és edzései legjobb részei szerepelnek benne. Nézzétek meg, fantasztikus! :)



A filmről....



Honlap

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr253305729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemiswan 2011.10.16. 08:26:14

Fantasztikus:) Azért fiókádat ne engedd ilyet művelni..tegnap ,bringásokat néztem,és az is nagyon jó volt:)
süti beállítások módosítása