2011.05.15. 16:42 | Szerző: -Ani-

„Az embereknek meg kell érteniük, hogy senki sem játszik cinkelt lapokkal, egyszer nyerünk, másszor veszítünk. Ne várd, hogy visszakapj valamit, ne várd, hogy észrevegyék az erőfeszítéseidet, hogy felfedezzék a tehetségedet, hogy megértsék a szerelmedet. Minden egyes ciklust le kell zárni. Nem büszkeségből, nem azért, mert nem bírsz tovább harcolni, nem is gőgből, hanem egyszerűen azért, mert már nem része az életednek. Zárd be az ajtót, cserélj lemezt, takarítsd ki a házad, rázd ki a porrongyot. Felejtsd el azt, aki voltál, és legyél az, aki vagy.”
”Ha majd belefáradsz abba, hogy az legyél, aki nem vagy, akkor majd végre élvezheted az életet. Idővel rájössz, hogy ez nemcsak örömet szerez, hanem valami sokkal mélyebbet ad: értelmet az életednek.”
Legyél derűs! Programozd át magad a nap minden percében: töltődj fel olyan gondolatokkal, amik többé tesznek! Ha ideges vagy, vagy zavart, próbálj nevetni magadon. Nevess hangosan, nevesd ki azt a nőt, aki aggódik, gyötrődik, és azt hiszi, hogy az ő problémáinál nincs fontosabb a világon.”
/Paulo Coelho/

El Cielo de Canarias / Canary sky - Tenerife from Daniel López on Vimeo.



 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr502905721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jazoli 2011.05.16. 08:45:02

Csodálatos! A kép, és a szó is:)

Ilds. 2011.05.16. 10:04:20

Sokszor zártam le magamban dolgokat. És sokszor kezdtem vidáman újakat!!! :)

-Ani- 2011.06.03. 11:03:38

@thepret: Igen, nekem is tetszik nagyon! :)

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2011.10.08. 19:52:14

Nagyon szép volt, köszi. Főleg a forgó világmindenség....
Lehet, most nekem is lekell zárnom valamit egy baráttal. Nem tesz boldoggá. Úgy néz ki, nem tud olyannak elfogadni, amilyen vagyok. Túl sok a vallás neki. Szomorú.
süti beállítások módosítása