2008.06.02. 00:50 | Szerző: -Ani-
Fárasztó volt a hét, ma délelőtt két óra hosszat a boltot is nyitvatartottam, utána ugrás a kocsiba és irány Tokorcs. Kézműves vásárt rendeztek a repülőtéren. Kevesen voltak de így is jutott fazekasból, festőből, kovácsból, fafaragóból legalább egy. Cirko Soluna, avagy Petráék is előadást tartottak.

Sok időt töltöttem együtt a helyes kis családdal, sokat beszélgettünk, a képen Nis hozott nekem megmutatni egy aranyos kis csirkét. Kiderült Nisnek nagyon szimpatikus vagyok, szereti a hangomat (egy nem működő hangszál miatt kicsit rekedt) azt mondta olyan, mint egy rossz kisfiúé. Marci agyagedényt gyártott, Tóni fotózott, Apci dolgozott, tök jól éreztük magunkat. Délután átöltöztem, mert a levegőben hideg van, és Michaellel girocopterrel repültem.
repülés előtti pillanatok...


Nem mondom....minden felszállás előtt pánik hangulatom van, csak nem mutatom. Elindultunk, Michael megkérdezte németül vagy angolul beszéljünk, inkább angolul mondtam, de felszállás után még azt a kis tudásomat is elfelejtettem. Többször megkérdezte: -Ok all of them good, you are well? / minden jó, jól vagy? A szókincsem teljesen a very beatiful-ra, és néhány ok, yes-re korlátozódott. A Ság hegyen levő kráter felett, forgolódtunk egyet és közölte innen látni Kissomlyót, nincs messze: -We are going Kissomlyó! Elrepültünk Kissomlyóra és vissza, nagyon szép volt az út és nem éppen rövid. Michael mindíg felhívta a figyelmemet miket nézzek, roppant jól éreztem magam. megérkeztünk...


Visszatértünk után nem sokkal Marci emelkedett a levegőbe egy Falke-val.


Utólag kiderült, hogy fent a levegőben Marci is vezette a gépet, nem ez az első eset....már a "vérében van". Felteszem a videót, amin én repülök. Alapzajként a vásári zene sajnos borzasztó, és szokás szerint nem tetszem magamnak, de azért megmutatom...

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr85498548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2009.05.24. 20:18:36

Tök jó lehetett, bátor nő vagy! A katonaságnál én is repültem katonai helikopteren egy keveset, gyakoroltuk a deszant bevetést, ugráltunk ki a lebegő helikopterből. A vezető kicsit bravúroskodott, úgyhogy liftezett a gyomrunk, a rohamsisaktól meg nem lehetett rendesen kinézni a pici ablakokon. De jó volt.

-Ani- 2009.05.24. 20:23:17

Helikopterben én is ültem, Kamovban és permeteztünk. Rendes volt a pilóta, csak néha csinált éles fordulatokat. :)
süti beállítások módosítása