2013.08.08. 13:33 | Szerző: -Ani-

Sipkay Deborah hárfaművész "Szerelmi álmok" című koncertjén voltunk szombat este a fövenyesi kápolnában. Általában minden nyáron ittlétünk alatt sikerül kifognunk  azt a napot, amikor koncert van a kápolnában, gyönyörű zenés estéknek voltunk már részesei. Mindjárt nézek is itt a blogon egy linket.... biztos született az évek során ilyen bejegyzésem is... pl. ITT :) Hm... akkoriban még hadilábon álltam a képekkel.... sőt ezt még a régi, legelső blogomról hoztam ide...
Szombati képek..

2_2.JPG5_1.JPG1_2.JPG
Nagyon tetszett a koncert, némelyik darabnál fuvola kísérete volt...

6.JPG7_1.JPG
Marci a koncertre természetesen nem jött velünk, vagyis ide már nem tudjuk egy ideje elhozni, máshová még igen. :) Kíváncsi leszek balcsis együtt nyaralásra meddig lesz hajlandó. Anno Tóni mindig szívesen jött velünk, sőt még jön is bárhová megyünk, Gábor fiam hamar önállósult a nyaralás terén. :)
Most a hétvégét Apcival kettesben fogjuk tölteni Balcsin, mert Marci hazautazik szombaton bulizni. (Jaj! Kezdődik!)
Balatonudvariban szombat este Wolf Kati koncert, lehet, hogy megnézzük. :) És vasárnap remélem nem lesz a gyerekecskével itthon semmi gond mivel Ausztriába utazunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr95451026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása