2010.05.18. 08:00 | Szerző: -Ani-

Kaptam a napokban egy linket, megnéztem a filmet, hihetetlen, csodálatos!
Elkezdtem a neten keresni, nyomozni…..
Stephen egy angliai autista srác, „az élő kamera”, aki évekig néma volt, és akinek az első kimondott szavai között szerepelt a "ceruza" és a "papír". Betegségét hároméves kora körül diagnosztizálták, nyolc évesen kezdett el rajzolni, autókat, városokat. 11 évesen részt vett egy helikopteres városnéző repülésen és ezután emlékezetből lerajzolta London látképét. Még az ablakok száma is stimmelt. Sok nagyvárost rajzolt már le, és hihetetlen memóriájának köszönhetően mindet részletesen és pontosan. Művei közé tartozik a 33 láb hosszú, Tokió (vászon), 18 láb hosszú New York rajz. Stephen Wiltshire ’974-ben született Londonban, híres művész, Ő a sziget tehetsége. 2006 januárjában II. Erzsébet királynő kinevezte a Brit Birodalmi Rend lovagjának, elismerve szolgálatait a művész világban.



translate.google.hu/translate


 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr642011678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szittyazoli 2010.05.18. 13:31:19

tényleg hihetetlen és csodálatos.

az viszont elkeserítő, hogy egyes tudósok szerint ez a fajta "tudás", ott van mindegyikünk fejében, (lehet hogy még az enyémben is ? :) csak nem tudjuk bekapcsolni...pedig de jó volna. (ennek a srácnak biztos nem okozott volna gondot hová tette kocsikulcsot tegnap este).
süti beállítások módosítása