2008.08.24. 20:35 | Szerző: -Ani-

Tegnap délután elvittem Marcit a Savaria karneválra. Jól indult az egész, itthon még kánikula volt amikor elindultunk. Alig láttunk valamit, amikor elkezdett zuhogni az eső.
Szerencsénkre Tóni, Zsolti barátjáék Fő téri irodájában rakta fel a net-re az addig elkészített képeket, így mi is oda menekültünk az eső elől. A karneválról nem sokat tudok mondani, de megismertem két aranyos, fiatal újságírót, akik a fiam kollégái.
Nem rég indult "Vaskarika a kultúracél" címmel egy szerintem fantasztikusan jó net-es újság, aminek ők hárman a munkatársai vaskarika.hu/
Aranyosak voltak, ahogy sürgögtek-forogtak, komolyan tették a dolgukat, és cseppet sem látszott rajtuk a fáradtság, pedig mesélték, hogy hajnalig dolgoztak.
Zsolti apukája István is velünk volt egy darabig, nem zavarta a fiatalok nyüzsije, sőt néhány szakmai tanáccsal is besegített Tóninak.
Jól bőrig áztunk az autóhoz menet, a karneváli látnivalókat majd megnézzük a Vaskarika galériájában, és bízom benne jövöre sikerül esőmentes napot választanunk.

Marcus fotózta... kaloda, bár nem látszik. Apcinak tetszett :)))



A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr80630909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása