2008.07.30. 18:32 | Szerző: -Ani-

Hétfőn este, megérkezett Tekla, Gézával, a barátjával. Tegnap szülinapom volt, és egyáltalán nem éreztem valami fényesen magam a bőrömben. Először is egy ideje nem szeretem a szülinapot, mégis bántott, hogy van egy-két ember akit szeretek, és nem feledkezem meg róla, nem tudott egy nyamvadt sms-t sem írni nekem. No problem,  ezentúl kevesebb gondom lesz!
Mi kell 40-en túl egy nőnek.... a Szex és New York filmváltozatával kezdtem, aztán Kabalapasik és éjfélig négy filmet fogyasztottam. "Világfájdalom" kedvemmel nem sokat tudtam kezdeni, ezért döntöttem a filmnézés mellett.
Férjem ezerrel vetette bele magát a konyhába, a reggeliket amúgy is ágyba kapjuk mindig, egy nagy fürdés a Balcsiban, két zuhanyozás, néhány pohár pezsgő elfogyasztásán kívül, ágyban töltöttem a napot.
Pánsíp koncert is kimaradt, álmos voltam, még a vízben sem tudtam felébredni, ráfeküdtem a vízre, karjaim a fejem alá és már szinte aludtam ott is. Tök jó, ez a valami, amit tudok, csak ráfekszem a vízre, és órákig fekhetek rajta, mindenféle tempózás nélkül, másnak ehhez gumimatrac kell....tengervízben még süttethetem is magam, annyira a víz tetején maradok.
Géza este horgászni ment és ma reggel egy igazi cápival kellett küzdenünk. Fogott egy jó négykilós pontyot.
Gálya volt a mai nap, Tamás halászlét készített, bográcsban, én a "cápaszeleteket" rántottam, jó játék!
Három óra konyha után, rá sem bírok nézni a kajára, Tekiék Pozsonyba mentek, oda érkezik a kisebbik Tamás, Angliából és még ma este visszajönnek ide. Marci horgászik.... remélem nem hoz halat!!

Cápika

 

Címkék: blog balaton szerintem horgászás  |   | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr49593150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2008.07.31. 13:40:21

BOLDOG SZÜLINAPOT!

pankeey 2008.08.03. 02:12:21

utolag is nagyon boldog szuletesnapot kivanok!

zsozso82 2008.08.04. 17:25:09

Utólag is nagyon boldog születésnapot!!!
Viki & Zsozso
süti beállítások módosítása