2013.11.08. 08:00 | Szerző: -Ani-

Jobban beléd vésődik, ha az üzeneteket kiírod papírszeletekre, majd összehajtva egy üvegbe, vagy tálba teszed őket.... és ha néha úgy érzed, végy ki belőle egyet és olvasd el.

Fordítsd az arcod a Nap felé és az árnyékod a hátad mögé kerül.

Higgy önmagadban! Senki sem képes többre, mint amire képesnek tartja magát.
A hit hegyeket tud megmozgatni.

Hinned kell a csodákban, hogy meg tudd őket valósítani.

Fogadd szívedbe a ritmus és a zene erejét, meríts erőt belőlük!

A tűz él, a víz mesél, a szél száll, a Föld szép és tiéd. Vigyázz a természetre, meríts erőt belőle!

Az életben minden visszatükröződik, jó-rossz egyaránt. A szerelem elhervad bizalom nélkül.

Tiszta szívből élj a mának … Holnap is! Az apró szépségek megtalálása a körülöttünk lévő világban rejtőzik. Minden nap új csodát kínál.

Minden nehézség között van egy megoldások szigete. A barátság megsokszorozza az erődet. A szeretet azt is gyógyítja aki adja, azt is aki kapja. Szeress: saját erőd is növeled vele!

Szeresd és fogadd el önmagad, így lelked megszépül. Az örömteli lelkiállapot környezetedet is megszépíti.

Ismerd meg és éld át célodat! A hozzá vezető út automatikusan ki fog rajzolódni előtted. A teremtő képzelet segítségével vonzd magadhoz a célt!

Hunyd be a szemed. Hogy „láss”! A benned rejlő mélységek és magasságok megismerése új dimenziókat tár fel. Ne szégyelld a szavak erejével biztatni önmagad. Sikerülni fog!

Ma boldog leszek! Hiszem, hogy a legtöbb ember olyan boldog, amennyire elhatározza magát és a boldogság belülről jön, nem a külsőségektől függ!

Ma jókedvemet karbantartom! Ha jó kedvemet elvesztettem, a legbiztosabb szándékos út a boldogsághoz az, ha vidáman felülök és úgy beszélek, cselekszem, mintha máris jókedvű volnék!

Ma törődni fogok a testemmel! Megdolgoztatom, vigyázok rá, nem élek vele vissza és nem hanyagolom el, hogy tökéletesen engedelmeskedjen parancsaimnak!

Ma csiszolni fogom az elmémet, tanulni fogok valami hasznosat! Olvasok valamit, ami gondolkodást és figyelmet kíván! 

Ha egy dolog ér valamit az életben, mindig nehéz megvalósítani. Próbálkozz, hogy tapasztalj és tanulj!

Nem történik semmi különleges egy sima és egyenes úton. Egy új irány új perspektívát nyit előtted.

Aki eltékozolja az idejét, az eltékozolja az életét is. Tested-lelked mindig tudja mire van szükséged. Figyelj megérzéseidre!

Mindig tudd, sose feledd, hogy több vagy, mint fizikai tested! A gondolat ereje korlátlan lehetőségeket nyit előtted.

Soha nem a körülmények szabják meg kedélyállapotunkat, hanem hozzáállásunk a körülményekhez.

A sors gondoskodik arról, hogy mindenki azt tanulja meg, amivel szemben a legnagyobb ellenállást fejti ki. A valóságban mindenkinek saját magával kell megvívnia a harcát.

Csak az a probléma nyomaszt, amelyről nem vagyunk hajlandóak tudomást venni. A gondokkal való szembesülés már hatalmas lépés a megoldások felé.

Ne add fel soha álmaidat! Az úton végig kell menni, hogy megtaláld önmagad lelki békéjét.

Ma szakítok magamnak fél órát, és pihenni fogok!

Ma edzeni fogom a lelkem! Jót teszek valakivel, és titokban tartom. Nem várok hálát, csak az adakozás öröméért adok. Ha jó vagyok másokhoz, magamhoz vagyok a legjobb!

Ma kedves leszek, és olyan jól fogok kinézni, ahogy csak tudok! Csinosan öltözködöm, halkan szólok, udvariasan viselkedem, bőkezű leszek a dicsérettel, nem kritizálok. Ha észrevételem van, kérdezek és javasolok.

Ma a mai napnak fogok élni, és nem akarom életem minden gondját egyszerre megoldani! Megcsinálok legalább két dolgot, amihez nincs kedvem, csak az edzés kedvéért!

Ma programot készítek! Leírom, mit akarok csinálni, amit leírtam be is tartom. Ez megszabadít a sietségtől és bizonytalanságtól.

Ma nem fogok félni, főleg attól nem, hogy boldog legyek, élvezzem a szépet, szeressek és higgyem, hogy akiket szeretek viszont szeretnek!

/forrás: Bíró Ica: A test- és lélekszépítés bibliája/


A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr435620112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása