2013.10.08. 21:39 | Szerző: -Ani-

És mennyire igaz!
Érdemes megnézni.....



"Amikor készen állsz a felkelésre, kelj fel! A kezedben van minden erő, amire szükséged van. Nézz hát körül. Pénzügyi rendszerünket tolvajok nemzedéke fosztogatja. Miközben egyre keményebben dolgozol, egyre kevesebb pénzért, a játékot megbundázták ellened. Mindannyiunkat virtuális rabszolgává tesznek. Magát a pénzt is értéktelenné teszik a magas szinten képzett szélhámosok, a leállíthatatlan korrupcióval szőtt gépezetben. Egyszerűen egy elképzelhetetlen mértékű fosztogatás áldozatai vagyunk. A végletekig hazugsággal eteti az egész emberiséget a sajtó és a média. Igazából gazdagabbak vagyunk, mint valaha. Ezt azonban azért nem érzékeljük, mert a korrupt bűnöző réteg szipkázza el előlünk a gazdagságot. Óriásvállalatok számára fosztogatnak, emelik az árakat, csökkentik a béreket, ellopják munkánk gyümölcsét. Amíg valaha egy egész család egyetlen fizetésből jól élhetett, addig most mindkét szülő nyolcszor annyit termel, de csak annyit keres, hogy vegetálhasson. Ne add meg magad a szélhámosoknak, akik beszipkáztak, akik megaláznak, akik rabszolgává tesznek! Akik ellopják az életedet, megmondják, mit tegyél, mit gondolj, mit érezz! Mi vagyunk az alkotók! És ha összetartunk, hatalmunk lesz olyan jövőt megteremteni, amilyet akarunk! A döntés a Te kezedben van...."

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr195557845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jazoli 2013.10.09. 08:42:12

Minden szavával egyetértek! Én is így gondolom, és nagyon örülök, hogy nem vagyok egyedül! Viszont a változásban nem hiszek. Az összefogásban. Sajnos. Már nem.

-Ani- 2013.10.09. 11:19:53

@jazoli: Hát igen.... én is így vagyok vele.

.Lobelin. 2013.10.09. 13:25:07

Húúú de nagyon igaz!!! de ahogy Zoli is írja, nem valószínű, h lesz változás, legalábbis a mi időnkben már nagy eséllyel nem... nincs is alternatíva... az emberek elfásultak, talán a többség bele is törődött... mindenki csak a saját nyomorával törődik... és nagyon is jól tudják ott fent, hogy akinek kenyérgondjai vannak, az képtelen addig mással foglalkozni, amíg az meg nem oldódik... nagyon-nagyon szomorú, és vérlázító ez az egész...
jól látja Zoli, az összefogással van a legnagyobb baj, hogy ember embernek farkasa... hogy nincsenek Dózsagyörgyök, Martinlutherkingek, Nagyimrék...

-Ani- 2013.10.09. 19:13:43

@.Lobelin.: sajnos ez van.... nyugodtan vidd! :)
süti beállítások módosítása