2012.12.12. 22:06 | Szerző: -Ani-

Több szempontból is emlékezni fogok erre a napra....
Szombathelyen Julinál (fodrász, barát) voltam Tónival 2012.12.12.12:12:12-kor, Juli épp Tóni haját vágta. Az enyém is meg lett kicsit kurtítva, és lett benne sok-sok színes melír csíkocska. Aztán délután Tóninál voltunk. Belváros, hülye, drága parkolózóna, kétszer is váltottam jegyet, pont tíz perce járt le, amikor kimentünk. Ott állt az ellenőr és már készítette a csekket. Mondtuk, hogy tíz perc....  türelmi idő.... ÁÁÁ! Nem! Öt perc a türelmi idő, amit öt perccel léptem túl, ez 3900Ft-ba került! Tetű hiénák! Nem lehetne a büntit ilyenkor valahogy a késedelmi idő szerint fizetni?! Ez őrület! Egy embernek itt Magyarországon egy napi bére ez a büntetés! Öt percért! Gyalázat! Utálom ezt az egész rendszert, ami itt nálunk van. El lett cseszve az egész napom! Tónit mesélte, hogy egyszer hat perccel később érkezett az autóhoz, és már rajta volt a "mikuláscsomag", ellenőr pedig sehol, fizetni kellett. Ezek direkt lesben állnak! Nem érdekel, hogy az a dolga, akkor is megvan a véleményem arról, aki ilyen munkát vállal! Fúj!
Folytatom inkább a bejegyzést egy kicsit szívmelengetőbb dologgal...
Voltam a Noé Állatambulancián, a Fekete István Állatvédő Egyesület árva állatkáinak itt lehet napközben adományokat leadni. Tündéri kis karácsonyfa áll az előtérben, és az alá lehet pakolni, a "karácsonyi ajándékot" a kutyusoknak, olyan megható.... Aki csak teheti, vigyen kis kutyakaját, takarókat.... én régi ágyneműket, törölközőket (jó a kutyusok alá a hidegben), és lejárt egészségügyi dobozokat vittem, Apci a repcsikből is eltudja hozni, a kötszereknek nincs semmi bajuk és itt jó hasznát veszik. Ne feledjétek egy kis pénzecske is segít, sok kicsi sokra megy! Had legyen az állatkáknak is szép karácsonyuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr484962541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilds. 2012.12.13. 09:04:23

Vigyázni kell a parkolással nagyon, mert ha 1 perccel is túlhaladja az ember a várakozási idő lejártát, akkor jaj neki!!! A színész is így vesztette el a többmilliós kocsiját... :(
Én ebben az időpontban pont a metrón voltam, pedig nálam volt a fényképezőgépem, de nem mélyedtem bele ebbe a 12.12. ... felhívásba, pedig jó pofa dolog volt... lemaradtam. De, annyira hideg volt, hogy rohantam haza!!! :):)
süti beállítások módosítása