2012.10.10. 08:00 | Szerző: -Ani-

Ugyanúgy kezdődött a tegnapi napom akárcsak a többi, mire a gyerekem elindult a buszhoz, addigra már gondolatban túl voltam két infarktuson..... Kicsit vissza kellet feküdni az ágyikóba regenerálódni, majd gyönyörűen mély álomba szenderültem. Kilenckor felébredtem, zuhanyozás, hajmosás, "vágtázás", mivel Tóninak megígértem, hogy megyek hozzá függönyöket varrni. Vett aranyos kis anyagot, el is hozta, de én célszerűbbnek találtam ott helyben megvarrni, nem volt rossz elgondolás.... (Torna kimaradt, helyette "léböjt" napot tartottam, amit este egy kis finom fehérborral koronáztam meg) :) Egy jó anyuka nem megy fincsi kaja nélkül a fiókájához, ezért még délelőtt nekiálltam rakott kelt készíteni, egy tállal a Tóniéknak, és egy kisebbel a Marcinak.
rakott kel.jpg
Egy órakor már "puccba" vágva állt a ház, és én is, macskák, kutyák is megetetve, mivel nem tudtam mikor végzek, nehogy éhen haljanak szegény jószágaim. Aztán Singert, rakott kelt kocsiba be, és irány Szombathely.
útra készen.jpg
Király zenéket hallgattam útközben, némelyiknél szinte táncra perdültem vezetés közben... :) ilyenkor sajnálom, hogy az én autómban nincsen mélynyomó. :) Szeretem a rap zenét... Pittbull az egyik kedvencem....ronda pali, de jók a számai :) Az úton két dala is elkísért.... az egyik a szintén nagy kedvenccel Marc Anthony-val, Marci tuti ezt már le "őskori szarozná"... ITT meghallgathatod. A másik nemsokkal utána egy zseniális feldolgozás,  ITT meghallgathatod. Szóval jókedvű, táncos hangulatban érkeztem Szombathelyre.
:)
Tóni polcokat fúrt fel stb., Bori az aznapi fotózásait szerkesztette, én pedig varrtam a függönyöket, közben jó nagyokat "poénkodtunk", kávéztunk és remekül múlattuk így hármasban az időt, ami gyorsan el is szaladt. Tónitól beszéltem Skype-on Apcival és Gáborral... majd nyomás haza! :)
anyuka varr.jpg
Hazafelé még Sárváron beugrottam a Tescóba, mert eszembe jutott, hogy pénteken a gyerkőcnek gólyabál, és arra sütni kell az anyukáknak valamit.... meglesz. Fél tíz volt mire hazaértem, és csodák-csodája az én kisfiam hét méter mélyen durmolt a szobájában. Fel sem ébredt, amikor kikapcsoltam a számítógépét, betakargattam és egy nagy jóéjt puszit nyomtam a fejecskéjére....

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr24829944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemiswan 2012.10.10. 12:23:40

Milyen ügyes vagy ,sokoldalú :) Jól ez a varrónői szerep is :)

ildsisy 2012.10.10. 12:50:45

Jó teli volt megint ez a napod! Ügyes vagy! És de megkívántam a rakott kelt!!!
:):)

-Ani- 2012.10.10. 17:49:47

@nemiswan: :) @ildsisy: Akkor most rakott kelre fel! :D / Köszi lányok, puszi nektek! :)
süti beállítások módosítása