2012.06.14. 07:00 | Szerző: -Ani-

Tegnap a halacskáknál hagytam abba, akkor ott is folytatom. Ez a kép nem a legjobban sikerült, de elvarázsoltak a színei.
szombat13.jpg

Ez nem muréna, ez itt egy igazi Győzike hal :)
szombat12.jpg
Őt azért fényképeztem, mert olyan aranyosan nézett :)
szombat11.jpg

szombat1.jpg
Összement dinó... :)
szombat9.jpg
Már nem félek a denevérektől, amióta olvastam róluk egy tudományos cikket, nagyon érdekes volt. Hihetetlen, hogy letudják lassítani az élettani folyamataikat, ártalmatlan kis állatkák, igazából a legjobb rovarirtók lennének a háztartásban.
szombat14.jpg

szombat10.jpg
Ő nem az alvó oroszlán, viszont őt sem tanácsos felébreszteni. :)
szombat3.jpg
Szőnyegek az India házban.... szebbnél szebbek voltak kifeszítve a mennyezeten.
szombat4.jpg
Emlékeztek a tegnapi alvó lajhárra? No, ezek a tesói, de csak a popsijuk látszott. Marci azt mondta lajhár szeretne lenni, mert egész nap csak alukálnak.
szombat8.jpg
Pingvinekről jut eszembe, fóka showt is láttunk, de nem tudtam fotózni, csak néhány távoli képem lett. Borinak bezzeg könnyű volt, ha jól emlékszem azt mesélte Tóni, hogy a műsor alatt Borcsa a nyakában ült. Érdekes lett volna ha ugyanezt Apcival megcsináljuk :))
szombat7.jpg

szombat6.jpg
Vajon ott a ketrec mögött milyen állat van? Marci mackó.... veszélyes mikor éhes...
szombat5.jpg
A vörös macskamedve végül is egy kicsi panda, aki ugyanúgy mosdik mint a cicák, és ugyanolyan ügyes famászó. Sajnos szemből nincs képem róla, pedig tündéri pofája van.
szombat2.jpg

állatkert30.jpg
Kanga sokkal jobban tetszik felegyenesedve, két lábon, így olyan szegény, mint ha orra bukott volna.
állatkert29.jpg
Ím a páva nászruhája, melyben násztáncát hajthatatlan járja, és dürrög hozzá. Pazar egy cuccban riszál, igazi alfahím, ez itt vagy három-négy tyúkot kívánt elkábítani.
állatkert28.jpg
Madagaszkár házban gyűrűsfarkú makik, édesek, az emberek közt mászkálnak, ugrálnak. Elborzaszt, amikor arra gondolok, hogy ezt a fajt is hazájában kihalás fenyegeti, mert a sok buznyák orvvadász ízletes húsáért vadássza, pedig tilos. Persze nem történne meg, ha nem lenne kereslet.... undorító emberek vannak, roppant nagy összegeket képesek kifizetni néhány ínyenc falatért. Hogy akadna meg a torkukon!!!
állatkert32.jpg
ő is madagaszkári, és egy cuki pofa... vörös vari 50-60 cm pihe-puha szőrmók, és a farka legalább 65cm 
állatkert31.jpg

állatkert26.jpg
Ő nem Jonatán a húsz éves kapitány madara, és a Pelikán ügyirathoz sincsen semmi köze. :)) A látogatók almával akarták etetni, jó kis halacska-balacska helyett, nem győzött csalódottan köpködni...
állatkert27.jpg
Szegényke egyedül ücsörög és gondolkodik a világ dolgain...
állatkert34.jpg
Marcus talált egy barátot :)
állatkert33.jpg
Végül nagyon tetszett ez a spejz, amit szemléltetőül tettek egy üvegkalitkába, rengeteg egér volt benne mindenhol. Szupi egértanya! Rendes egértartó polgár, ilyen terráriumot rendez be kedvenceinek! :)
állatkert35.jpg
A végére értem, lenne még sok kép, de már nem bírom szusszal, remélem tetszett. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr994584678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása