2011.07.07. 22:58 | Szerző: -Ani-

Egy kicsit megint eltűnök. Megyünk holnap Apcihoz Ausztriába. Szombaton egy nagy hidroplán buli lesz a Wolfgangseen, tavaly már jártam ott, gyönyörű.
Wolfgangsee 2010
Apci egyik barátjának van hidroplánja, valószínű repülni fogunk, vízről még úgy sem szálltam fel. Készítek majd szokás szerint rengeteg képet, ide is fogok felrakni belőlük. Apcihoz megyünk először a reptérre, még az is előfordulhat, hogy ott is repülünk, a fiaim ennek nagyon fognak örülni. Kicsit görcsölök, mint mindig a hosszú utak előtt, jó négyórás út, de Tóni jön velünk, bármikor átadhatom neki. No, majd Bécsnél passzolok, ahol tavaly is későn akartam besorolni a Linz felé vezető autópályára, nem sikerült, végül ügyes kislány révén megoldottam. A másik gondom a hülye csomagolás! Szerintem a nőknek ez a legnagyobb problémájuk utazás előtt. Nem kell sok holmi, hisz csak pár napra megyek, de mi legyen az, amit viszek…. Ááááá! Úgy irigylem a filmekben a csajokat, akik keresztül-kasul beutazzák a fél világot egy kis utazótáskával, és mégis mindig „jólvasaltak”. Nekem mindig besikerül egy csomó felesleges holmi.
Hazafelé király utat választottunk, az Alpokon keresztül jövünk, már a csavargás és néhány fotó kedvéért is. Kicsit hosszabb az út, de gyönyörű szép. Egy kis olvasni vagy néznivalót megint teszek fel időzítve. Puszi mindenkinek!



 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr73048845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jenever 2011.07.09. 06:03:28

Jó utat!! Érezzétek nagyon jól magatokat!!! :)
süti beállítások módosítása