2010.03.03. 23:02 | Szerző: -Ani-

Szorgoskodtam ma megint rendesen, holnap Pestre és Érdre megyünk, sütikét készítek a 99 éves dédinek, még sül a sütőben.  Reggel itt volt a kéményseprő, kisöpörte a kéményt utána pedig egy pohárka vörösbor mellett mesélt a régi időkről, az itt lakó régi öregekről, nagyon jó volt hallgatni.
Elmesélte, hogy kik laktak régen ebben a házban, és ez a százhúsz éves házikó is a hegyen kitermelt kőből épült, nem véletlen 80 cm-esek a falak. A mi házunk eleve nagyon szép, fa gerendás, jó nagy belmagassággal és sok ablakkal, annakidején tehetős ember építette. Ő már csak a szimpatikus idős házaspárt ismerte, azóta mi már a második "újlakó" vagyunk. Éreztem én, hogy itt jóemberek laktak, mert az első perctől fogva szeretem a házat, nagyon jó érzés benne lakni, vagyis nincs semmi féle sötét múltja.
Én már csak ilyen vagyok, hiszek az efféle fengsuis és ezoterikus dolgokban.
Gáborkámmal és Marcival koradélután Sárváron voltunk, hétágra sütött a napocska, még az embereken is látni lehetett a tavasz első jeleit, mindenki sokkal barátságosabb, és persze a lehető leg lengébb viseletben járkálnak, aminek még nincs itt az ideje, mert az idő igen csalóka. Telitalálat volt a mai kiruccanás. Amíg a fiókám hivatalos ügyét intézte a bankban, addig én a parkoló autóból kiszúrtam a fehérneműbolt akciós ajánlatát, nosza, be is ugrottam és egy gyönyörű csipke csodával gazdagodott a ruhatáram, amit normál esetben nem biztos, hogy megvettem volna, olyan húzós az eredeti ára, most pedig fillérekért az enyém lett. Tegnap is jártunk Sárváron, és a Penny parkolóban egy kicsi csomagocska feküdt a földön pont az autóm előtt. Rá is tapostam, Marci szólt, hogy nézzem meg, mert van benne valami, egy pár Aventurin, féldrágaköves fülbevaló volt. Hordani nem tudnám, mert fém érzékeny vagyok, de a lényeg az egészben, a papírján lévő sorok voltak. Az oroszlán jegyűeknek ajánlott kövek, felsorolva a vélt gyógyhatásai és lelki hatásaival. Hm… olyan ez, mint valami jel, ami nekem szól. Majd felfűzöm a köveket vegyesen gyöngyökkel karkötőnek és akkor hordani is tudom. Minden apró fityfirittynek tudok örülni, főleg azoknak igazán! :)))

                                      

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr801807319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jazoli 2010.03.04. 07:03:59

Tudod! Nincsenek véletlenek:) Megérdemelted!

nemiswan 2010.03.04. 17:42:32

Nahát,h milyen szerencsés vagy ! :) én is szeretek felfűzni láncokat,most egy bőr nyakláncot hordok,persze, saját kreáció ..

jenever 2010.03.06. 07:09:32

szép hétvégét, jó pihenést kívánok! :)
süti beállítások módosítása