2008.11.11. 07:00 | Szerző: -Ani-

Már több bejegyzés is szól e blogon a háziállatokról, na de az vesse rám az első követ, akinek nem jutna eszébe egy-egy jó fotót beblogolni imádott kedvenceiről (ha valaki tényleg kövekkel akarna dobálózni, előtte nézzen be a cukisag.blog.hu-ra:P)
Itt Kissomlyón a macskák csövesek, legalábbis a mieink azok, mert szeretik a kartonokat, dobozokat nyugvóhelyként használni (évszaktól és hőmérséklettől függetlenül). Erről itt egy bejegyzés képekkel.
A hétvégén sült csirke sült sóágyon kacsasütőben.
Miután elkészült s a pipit kivettük, a sütőt az udvarra vittük, hadd hűljön ki amott. Körülbelül húsz perc múlva az alábbi kép tárult elénk a teraszra lépve:

Franci úgy trónolt a sütő tetején, mint aki őrzi azt, odalépve sem akart nagyon továbbálni, mintha érezte volna még a csirke hűlt helyének illatát. Vagy csak imígyen melegedett volna?! Ki tudja?! A lényeg, hogy van különbejáratú edényfelügyelő-biztonsági-szakmacskánk.
A másik kupac pedig az edény őrzőjétől jobbra a földön, a dobozos-csöves macskuszok.
Az alsó emeleten a Hógolyó pihent, míg a felső szomszéd Frigyes volt, aki alatt a karton azért kicsit meghajolt:)

Elsőre a páternoszter jut eszünkbe a macskuszokat nézve, másodjára pedig azt figyeljük, hogy ha még egy-két falatnyit evett volna a felső szomszéd, akkor pont megszűnne az a kis hézag, ami Hógolyót elválasztja a plafontól.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr54762624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anyika · http://szerintem.blog.hu 2008.11.11. 08:08:44

Felnéztem reggel 8-kor a blogomra, persze azon gondolkodva, hogy mit is írjak.... mert vmit kéne, hamár blogolok. Ez az édes meglepi várt, ami Tóni műve a cicákról. Ezer puszi
süti beállítások módosítása