2008.10.15. 12:30 | Szerző: -Ani-

Segítség! Támadást indított az emberiség ellen a média!
Épp, hogy kihevertük a ma már szinte hungarikumnak számító, romacsávónk, Győzikénk reality showját, alig ocsúdtunk fel az Uri Geller utódok varázslataiból, újra itt van a Megasztár!
Vajon kit érdekelt a selejtező?! Alázzuk a jelentkezőt ezerrel, biztos kap érte pénzt, eleget ha ez neki megéri....
A zsűrivel együtt, röhög a fél ország! Már aki nézi! Hányingergerjesztő!
A fiam blogján egy hozzászólásom a műsorról: Túl lihegett giccs, személyiség és lélekromboló a résztvevőknek. Szerintem...
Már Friderikusz Sándor is kiveszi a részét, a versenyzők feletti „ítélet hirdetésben”, sőt jól odamondja a megszeppent némbernek, hogy nincs személyisége, azért tart itt még harminc évesen. Ez a kijelentés durva volt szerintem! Fridi nem köntörfalazik, az alábbi videóban egy csokorba vannak gyűjtve, olykor velőig hatoló megjegyzései:



Semmi gáz, győzzön a jobbik!
Már akinek több telefonos szavazat jut! Hol itt az igazság?! Nem biztos, hogy tud is, aki győzni fog! Pünkösdi királyság, fűszerezve nem kis pénzzel, az igazi művészek meg csak vergődjenek tovább!
Bizony, ne feledkezzünk meg celebjeinkről sem, akik ott sínylődnek az argentin dzsungelben! Tehetséges, kitüntetett lantművészünk, aki polgárpukkasztását odáig vitte, hogy nem csak a lantját pengeti, hanem meztelen falloszát lengeti. Bár azt hiszem ennek ellenére intelligensebb valamennyi társánál.
Meglepő volt, amikor a híreket böngésztem a net-en, és majdnem mindegyik újság szalagcíme avval kezdődött: Benkő Dánielt recskázáson kapták reggel társai a dzsungelben.... már megint remekelt. Hű az anyját! Nehezen de leesett a szó értelme. Mivel a műsor este hétkor látható, és 11 éves fiókám jópárszor rátapad a képernyőre, vigyorogva közölte velem az előbbi hírt. Nem tudtam zavarban legyek, vagy egyáltalán mit kezdjek a dologgal.
Csótányok és egyéb finomságok feltálalása az éhező celebeknek, kísérve Balázs kaján mosolyával, már csak Hal a tortán!
(Erről a műsorról írtam már…)
szerintem.blog.hu/2008/03/28/ciki_konyhacsata
Lehet, hogy celebjeink jobban járnak az egzotikus menüvel, mintha saját főztjüket ennék! Alkohollal mélyen átitatott főzős műsor, amiben főzni igazán nem tudnak, de láthatunk gusztustalanságot, rongyrázást, és kiábrándulhatunk az addig szeretett, esetleg tisztelt ismert emberekből, művészekből.
Playmate Beánknál is biztos felütötte fejét a szegénység, aki a főzőcskés műsorban való részvétele után, elvállalta Segnorita Szöszi szerepét. Miután Danny Blue és Beácska viszonya zátonyra futott, a kolumbiai szeretővel volt tele a bulvár sajtó. Valami ilyesféle rémségről szól a film, nem tudom, mert a számítógép mellett, alapzajként szolgáló műsor eléggé felbőszített, azonnal átkapcsoltam a tévét!
Anno Joshi Bharat-ot még természetgyógyászként, ezoterikus szakemberként ismertük meg erre, tessék mire vetemedett! Nem, nem nézem, csak látom műsorának naponta többszöri beharangozását. Atya Úristen! Mi lesz velünk?! Milyen emberek élnek köztünk? Célzok azokra, akiknek kellenek ezek a műsorok! Hová tart ez a világ? Erről szól a kereskedelmi televízió?
Az előbb említett, még itthon lévő celebjeinket exportálnám Kolumbiába, vagy Argentínába a többi közé, gyakorolják a Rettegés Fokát, kamera és persze zsé nélkül!
Úgy döntöttem csak az NGC, Duna Televízió és hasonló tévé csatornák miatt nem dobom ki a tévét!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr27715120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2008.10.17. 09:00:04

Sokszor rosszul vagyok a műsoroktól, nálam is leginkább NGC megy, meg inkább egyéb műsorok más adókon...
süti beállítások módosítása